ΕΛΛAΔΑ

Αντίδραση Μποτρίνι για το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα εγκαύματα του 19χρονου - Τι απαντά ο γνωστός σεφ

Αντίδραση Μποτρίνι για το ιατροδικαστικό πόρισμα για τα εγκαύματα του 19χρονου - Τι απαντά ο γνωστός σεφ - Κεντρική Εικόνα

Την αντίδραση του Έκτορα Μποτρίνι προκάλεσε η ιατροδικαστική έκθεση για τον 19χρονο μαθητευόμενο που δούλευε στο εστιατόριο του γνωστού σεφ. Ο ιατροδικαστής κατέληξε ότι ο νεαρός έφερε εκτεταμένες βλάβες στα άκρα που έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο.

Από τη μεριά του, ο δικηγόρος του Μποτρίνι υποστήριξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι «δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής».

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία του σπουδαστή που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα έγινε αρχές Αυγούστου.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε με κουτάλι στο δεξί καρπό του καυτό λάδι, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα ενώ τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα.

Από την πλευρά του ο σεφ υποστηρίζει ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο σπουδαστής. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης και εκεί θα αποδειχθεί αν ευσταθούν ή όχι οι καταγγελίες.