ΕΛΛAΔΑ

Από 28.000 ευρώ ξεκίνησαν τα αιτήματα για το κόστος της ορκωμοσίας Πατούλη!

Περιφέρεια Αττικής: Ενεργοποιείται από σήμερα ειδικό πρόγραμμα 200 εκατ. ευρώ για στήριξη μικρών επιχειρήσεων - Κεντρική Εικόνα

"Αυτοκρατορική" εκτιμάται ότι θα είναι η τελετή ορκωμοσίας του νέου περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη.

Η τελετή πραγματοποιείται την προσεχή Πέμπτη, στο Περιστύλιο του Ζαππείου, στις οκτώ το βράδυ.

Στην χάρτινη, παρακαλώ, πρόσκληση που έχει αποστείλει η νέα περιφερειακή αρχή, προβλέπεται "τελική ώρα προέλευσης στις 17.30". Αξίζει δε να σημειωθεί πως το πέρας προελεύσεως υπάρχει στο Πρωτόκολλο μόνο για τον ανώτατο άρχοντα, ούτε καν για την πρωθυπουργό, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, στην τελετή έχουν προσκληθεί σημαίνοντα πρόσωπα της πολιτικής ζωής, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, πρώην πρωθυπουργοί κ.ο.κ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των "Παιχνιδιών Εξουσίας", ο Γ. Πατούλης έχει εγγράφως ζητήσει από την απερχόμενη περιφερειακή διοίκηση να εγκρίνει για την ορκωμοσία δαπάνες ύψους 28.000 ευρώ, πλην όμως η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου αρνήθηκε να υπογράψει.

Η πλευρά Πατούλη επανήλθε με αίτημα για ποσό 23.000 ευρώ και πάλι όμως η Ρένα Δούρου αρνήθηκε υπογραφή θεωρώντας το κόστος αρκετά μεγάλο. Το τελικό αίτημα αφορούσε έγκριση κόστους κάτω από 20.000 ευρώ, έγκριση που υπογράφουν υπηρεσιακοί παράγοντες!

Πηγή: www.news247.gr