ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επίσημος ομιλητής στο δείπνο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων επίσημος ομιλητής στο δείπνο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου - Κεντρική Εικόνα

Έναν "ανοιχτό και ζωντανό διάλογο" με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και εκπροσώπους της αγοράς, διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου, στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς στη Θεσσαλονίκη, κατά τη διάρκεια δείπνου, που παραθέτει για 4η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο της ΔΕΘ, με επίσημο ομιλητή τον υπουργό, 'Αδωνι Γεωργιάδη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το επιμελητήριο, μετά την ομιλία του, τόσο ο υπουργός όσο και οι υφυπουργοί Βιομηχανίας και Εμπορίου, Νίκος Παπαθανάσης, Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, και Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ, Γιάννης Τσακίρης, θα συζητήσουν με τους συμμετέχοντες στο δείπνο για όλα τα ανοιχτά ζητήματα της οικονομίας και κυρίως για τα σχέδια της κυβέρνησης στον τομέα των επενδύσεων και της επιχειρηματικότητας.

«Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο έχοντας, εξάλλου, διαπιστώσει το ενδιαφέρον γερμανών επενδυτών να τοποθετηθούν στην εγχώρια αγορά, στηρίζει ενεργά μέσα από τις δράσεις του τις κινήσεις αυτές, υποστηρίζοντας τους γερμανούς επιχειρηματίες και προσφέροντας άμεσα οφέλη στην ελληνική οικονομία» όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) και του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), καλύπτοντας έτσι όλο το εύρος της επιχειρηματικότητας στη Β. Ελλάδα, θα συμμετέχουν επιχειρήσεις-μέλη των εν λόγω φορέων, καθώς και εκπρόσωποι από την οικονομία, την πολιτική, την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση, που θα βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επισκεφθούν την 84η ΔΕΘ.