ΕΥ ΖΗΝ

Πωλείται η πανέμορφη κατοικία αποικιακής αρχιτεκτονικής στο Λ. Αντζελες που έζησε η Μέγκαν Μαρκλ (photos)

Πωλείται η πανέμορφη κατοικία αποικιακής αρχιτεκτονικής στο Λ. Αντζελες που έζησε η Μέγκαν Μαρκλ (photos) - Κεντρική Εικόνα

Η κατοικία της Μέγκαν Μαρκλ όταν ζούσε στο Λος Άντζελες, στο προάστιο Miracle Mile και εργαζόταν ως ηθοποιός διατίθεται προς πώληση.

Η νυν Δούκισσα του Σάσσεξ, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, έκτου στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου ζούσε στη συγκεκριμένη κατοικία στη διάρκεια του γάμου της, με τον παραγωγό, Τρέβορ Ένγκλεσον από το 2011 έως το 2013.

Η διώροφη κατοικία αποικιακής αρχιτεκτονικής χτίστηκε το 1924, αλλά είναι ανακαινισμένη σε σύγχρονο στυλ με τα φωτεινά ουδέτερα χρώματα να κυριαρχούν. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, τρία μπάνια, καθιστικό, τζάκι και τεράστια κουζίνα.

Όταν η Μέγκαν Μαρκλ χώρισε μετακόμισε στο Τορόντο για τα γυρίσματα της σειράς “ Suits”.

Δεν είναι γνωστό αν η Δούκισσα του Σάσσεξ ήταν η ιδιοκτήτρια της κατοικίας, η οποία πωλείται τώρα έναντι 1,8 εκατ. δολαρίων.

Notable features include a spacious open floor plan on the first level, a living room fireplace, stainless steel kitchen appliances and remodeled bathrooms, plus a porch and outdoor dining area in the backyard.

image

image

image

image

image

image

image

image