ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Κρήτη και Τήνο οι διακοπές του πρωθυπουργού

Μητσοτάκης: Το θέμα των απορριμμάτων συνδέεται με την υγεία και την ίδια τη ζωή μας - Κεντρική Εικόνα

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης, Στέλιος Πέτσας.

Το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώνονται οι εργασίες της Βουλής με την τελευταία ψηφοφορία για το διυπουργικό νομοσχέδιο, και ο πρωθυπουργός αναμένεται να έχει πλήρες πρόγραμμα συναντήσεων έως την τελευταία στιγμή.

Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο κ. Μητσοτάκης την Παρασκευή στις 10.00 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρούνο Λε Μερ – μια συνάντηση που θα αποτελέσει τον προάγγελο της συνάντησης που θα έχει μετά το καλοκαίρι με τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

«Από το Σαββατοκύριακο ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στην Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές, ενώ στις 15 Αυγούστου θα μεταβεί στην Τήνο» ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Οπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στις 29 Αυγούστου ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στο Βερολίνο, θα ακολουθήσει επίσκεψή του στην Ολλανδία στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου και τέλος ο πρωθυπουργός θα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη από τις 24 ως τις 27 Σεπτεμβρίου όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της 74ης Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ.