ΕΛΛAΔΑ

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού, ανατροπή τον Δεκαπενταύγουστο, προβλέπει ο Αρναούτογλου

Πρόσκαιρη βελτίωση του καιρού, ανατροπή τον Δεκαπενταύγουστο, προβλέπει ο Αρναούτογλου - Κεντρική Εικόνα

Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα επιστρέφει η θερμοκρασία μετά τον καύσωνα που έπληξε τη χώρα την Παρασκευή και το Σάββατο.

Ο υδράργυρος, που ξεπέρασε και τους 41 βαθμούς Κελσίου, έπεσε και η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες δεν αναμένεται να φτάσει πάνω από 35 βαθμούς.

Όμως, αυτή η «ανάσα δροσιάς» δεν πρόκειται να κρατήσει για πολύ.

Όπως προβλέπει ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου θα υπάρξει νέα άνοδος της θερμοκρασίας μετά τις 8 Αυγούστου και μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο, καθώς αναμένονται θερμές αέριες μάζες από την Αφρική.

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

«Φίλες και φίλοι! Πρόσκαιρη δείχνει να είναι η πτώση της θερμοκρασίας από την Κυριακή και κυρίως τις πρώτες ημέρες της νέας εβδομάδας! Από τα μέσα της όμως και μετά και κυρίως μετά τις 7-8 Αυγούστου ο υδράργυρος θα ξαναπάρει την ανιούσα καθώς η Σαχάρα φαίνεται να μας στέλνει εκτός από θερμά και κατά διαστήματα καυτά φιλιά εκτοξεύοντας τον υδράργυρο στις περισσότερες περιοχές της χώρας σε υψηλά επίπεδα (κατά τόπους και σε επίπεδα καύσωνα) και μάλιστα για αρκετές ημέρες, σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία!

Κάντε κλικ στο μετεώγραμμα για να υπολογίστε τη θερμοκρασία την περιοχή σας μέχρι περίπου τον 15Αύγουστο διαβάζοντας προσεκτικά την επεξήγηση στον τίτλο!

Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση φυσικά από τη σελίδα μου εδώ στο facebook!»