ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Infiniti φέρνει την Έκθεση για την Ιαπωνική Αυτοκίνηση στο Pebble Beach

Η Infiniti φέρνει την Έκθεση για την Ιαπωνική Αυτοκίνηση στο Pebble Beach - Κεντρική Εικόνα

Η Infiniti και το MotorTrend Group επαναφέρουν την Έκθεση της Ιαπωνικής Αυτοκίνησης, στην Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Pebble Beach, στο πλαίσιο του εορτασμού της 30ης επετείου της εταιρείας.

Οι δύο εταιρείες συνεργάζονται και πάλι για να παρουσιάσουν το δεύτερο ετήσιο Ιαπωνικό Automotive Invitational (JAI) στην εβδομάδα αυτοκινήτου του Pebble Beach των ΗΠΑ, από τις 16 έως τις 18 Αυγούστου. Ανάμεσα σε μια εβδομάδα με εκδηλώσεις για ιστορικά μοντέλα της αυτοκινητοβιομηχανίας, η JAI αποτελεί μια κορυφαία στιγμή, αφιερωμένη στα επιτεύγματα των Ιαπώνων κατασκευαστών αυτοκινήτων, στην κουλτούρα και στο μέλλον της καινοτομίας και του σχεδιασμού, που εμπνέεται από την Ιαπωνία.

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης εκδήλωσης θα εκτεθούν ιαπωνικά αυτοκίνητα σε μια γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα, ενώ θα γίνουν και παρουσιάσεις από κορυφαία στελέχη του κλάδου. Στα σημαντικότερα εκθέματα περιλαμβάνονται το Prince Skyline Sport του 1963, το Nissan CSP 311 του 1966, το Mazda Cosmo Sport του 1967 και το Infiniti Q45 του 1990, αντιπροσωπεύοντας μερικά από τα σημαντικότερα επιτεύγματα στην πολυτέλεια, τις επιδόσεις, την τεχνολογία, την μηχανολογία, την επινοητικότητα, καθώς και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.