ΕΛΛAΔΑ

Επιμένει στην αθωώτητά της η 44χρονη που κατηγορείται για το θάνατο 56χρονου στην Κρήτη

Επιμένει στην αθωώτητά της η 44χρονη που κατηγορείται για το θάνατο 56χρονου στην Κρήτη - Κεντρική Εικόνα

Την προσκόμιση εγγράφων από τη Γαλλία, προκειμένου να ενισχυθούν οι ισχυρισμοί της για την ψυχική υγεία του 56χρονου και την απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει, θα ζητήσει η 44χρονη γαλλοαλγερινή, η οποία κατηγορείται για την δολοφονία του συντρόφου της σε δωμάτιο στην περιοχή του Τσούτσουρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως διευκρίνισε ο συνήγορός της, η γυναίκα είναι Γαλλοαλγερινής καταγωγής και αρνείται ότι η ίδια προκάλεσε τα θανατηφόρα τραύματα στον 56χρονο, ο οποίος και στο παρελθόν είχε κάνει, όπως είπε, απόπειρα αυτοκτονίας στην Γαλλία.

Η 44χρονη αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο, αν και η ίδια ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή, ότι δεν είχε καμία σχέση με τον θάνατο του 56χρονου, περιγράφοντας ότι ο άνδρας αυτοτραυματίστηκε, συμπληρώνοντας, σύμφωνα με τον συνήγορό της, ότι η ίδια προσπάθησε να τον εμποδίσει.

«Η ίδια μου ζήτησε να σας μεταφέρω ότι δεν είχε καμία σχέση με το θάνατο του 56χρονου και πως επρόκειτο για αυτοτραυματισμό. Ο 56χρονος είχε κάνει και στο παρελθόν απόπειρα αυτοκτονίας στην Γαλλία. Η ανάκριση δεν έχει ολοκληρωθεί, υπολείπονται στοιχεία πολύ σημαντικά, όπως η ιατροδικαστική εξέταση που θα δείξει αν έχει εμπλοκή ή όχι» σημείωσε ο συνήγορος της 44 χρονης, συμπληρώνοντας ότι αναμένει την εξέλιξη της ανάκρισης ενώ σέβεται και θα υποστηρίξει την αθωότητα της εντολέως του. 

Υπενθυμίζεται ότι  η 44χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.