ΕΛΛAΔΑ

Τα σενάρια της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του 25χρονου στο Περιστέρι

Τα σενάρια της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του 25χρονου στο Περιστέρι - Κεντρική Εικόνα

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του εκτελεστή του 25χρονου Τούρκου κουρδικής καταγωγής που έχασε τη ζωή του από τις τρεις σφαίρες που δέχθηκε στο κεφάλι και την πλάτη το απόγευμα της Τετάρτης σε καφετέρια στο Περιστέρι.

Η ΕΛ.ΑΣ εξετάζει λεπτομερώς το οπτικοακουστικό υλικό που έχει στα χέρια του από κάμερες ασφαλείας το οποίο και θα την οδηγήσει στο δολοφόνο του 25χρονου. 

Την ίδια ώρα, μελετά τα πιθανά σενάρια που οδήγησαν το δράστη στην εν ψυχρώ δολοφονία του θύματος. Χθες, Πέμπτη κατέθεσε  η σύζυγος του 25χρονου η οποία επίσης κατάγεται από την Τουρκία. Ένα πιθανό σενάριο είναι να υπάρχει προσωπικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία λόγω της κίνησης του δολοφόνου να συνεχίσει να χτυπά με το όπλο το θύμα του όταν του έπεσε ο γεμιστήρας του όπλου, κάτι που δείχνει πως ο δράστης είχε θυμό μέσα του.

Ένα ακόμα σενάριο είναι να υπήρχε κάποια οικονομικής συναλλαγή που δεν είχε καλή εξέλιξη από παράνομη δραστηριότητα.

Επίσης, οι αρχές ερευνούν αν το άτομο που καθόταν και μιλούσε για πολύ ώρα με τον 25χρονο στην καφετέρια λίγο πριν τη δολοφονία του, συνδέεται με το δολοφόνο ο οποίος μπήκε στην καφετέρια λίγα μόλις λεπτά αφότου το θύμα έμεινε μόνο του.

Πάντως, ο 25χρονος δεν είχε απασχολήσει τις αρχές, πέρα από την παράνομη είσοδό του στη χώρα. Από τη νεκροψία-νεκροτομή της σορού προέκυψε ότι το θύμα είχε δεχθεί δύο σφαίρες στην πλάτη και μία ακόμη στο κεφάλι.