ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτσης: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λειτουργεί ήδη ως οδοστρωτήρας»

Αλ. Χαρίτσης: Οι χαμηλομεσαίοι δεν έχουν τίποτα να ελπίζουν από την πολιτική ‘ημέτερων’ της ΝΔ - Κεντρική Εικόνα

Ως «δέκα ημέρες που ανησύχησαν τον κόσμο!», περιγράφει τις πρώτες δέκα ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Χαρίτσης, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής».

«Ο κ. Μητσοτάκης στην προεκλογική περίοδο προσπάθησε να καθησυχάσει τους πολίτες διαβεβαιώνοντας, εμμέσως ότι είναι ικανός να τιθασεύσει τις ακραίες φωνές μέσα στο κόμμα του. Η καθημερινότητα της νέας κυβέρνησης και οι προσωπικές του επιλογές τον διαψεύδουν», υποστηρίζει και φέρνει ως παράδειγμα την υπουργοποίηση του κυρίου Σκέρτσου, τις δηλώσεις Κυρανάκη για την κύρια ασφάλιση, καθώς και την υποβάθμιση, όπως υποστηρίζει, του ΣΕΠΕ και του ΣΔΟΕ», σημείωσε ο κ. Χαρίτσης.

Και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη λειτουργεί ήδη ως οδοστρωτήρας. Οδοστρωτήρας που φιλοδοξεί αφενός να κατεδαφίσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς που καταπολεμούσαν την ασυδοσία των λίγων και αφετέρου να εξαϋλώσει τις κατακτήσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ στην ανασυγκρότηση του κράτους προς όφελος των πολλών».