ΕΛΛAΔΑ

Διακοπή κυκλοφορίας στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου λόγω... ανεμογεννητριών

Διακοπή κυκλοφορίας στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου λόγω... ανεμογεννητριών - Κεντρική Εικόνα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα γίνουν από Δευτέρα 22/7 για την εξυπηρέτηση της αναστροφής τμημάτων ανεμογεννητριών στην βόρεια πλευρά του σταθμού διοδίων της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου. 

Συγκεκριμένα. στο πλαίσιο διευκόλυνσης αναστροφής τμημάτων ανεμογεννητριών στην βόρεια πλευρά του σταθμού διοδίων της Γέφυρας, έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις - για το διάστημα από 22 έως και 25 Ιουλίου, που αφορούν σύντομες διακοπές στην κυκλοφορία -παρουσία της Τροχαίας- από τις 6π.μ. οι οποίες δεν αναμένεται να ξεπερνούν σε διάρκεια τα δέκα λεπτά.

Η διακοπή της κυκλοφορίας για τους χρήστες που διέρχονται από το Ρίο προς το Αντίρριο θα γίνεται με την παύση των συναλλαγών στο σταθμό διοδίων,ενώ για εκείνους που κατευθύνονται από το Αντίρριο προς το Ρίο, θα γίνεται με ανάσχεση της κυκλοφορίας από τα διόδια της Κλόκοβας, καθώς και στον κυκλικό κόμβο του τοπικού δικτύου με είσοδο στη Γέφυρα.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με την οδική σήμανση και να προσεγγίζουν το σημείο με προσηκόντως ελαττωμένη ταχύτητα., όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η εταιρεία που διαχειρίζεται τη γέφυρα, Γέφυρα ΑΕ.