ΕΛΛAΔΑ

Φανατικός... Αρειανός ο νέος Έλληνας επίτροπος στην Κομισόν

Φανατικός... Αρειανός ο νέος Έλληνας επίτροπος στην Κομισόν - Κεντρική Εικόνα

Ο νέος Έλληνας επίτροπς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, Μαργαρίτης Σχοινάς, είναι ένας από τους πιο... φανατικούς οπαδούς του Άρη. 

Σε φετινή του συνέντευξη με αφορμή τα γενέθλια της αγαπημένης του ομάδας από τη Θεσσαλονίκη, είχε πει: 

«Έπαιζα μπάσκετ στον Άρη ως έφηβος, φορούσα πάντα το νούμερο επτά. Ήμουν μέλος και της ομάδας 1979 που κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων. Εκείνη την χρονιά ο Άρης ήταν πρωταθλητής σε όλα τα τμήματα μπάσκετ, μια μοναδική και ανεπανάληπτη χρονιά. Αξιώθηκα και έπαιξα δυο-τρία παιχνίδια με την ανδρική ομάδα, αλλά μετά ήρθε ο Γκάλης και κατάλαβα, ότι καλύτερο για μένα είναι να ασχοληθώ με την νομική. Είχα συμπαίκτες τους Τσαχτσάνη, Σταμάτη, Βορεάδη κ.α. ήταν τότε ρομαντικά χρόνια, όλοι μια παρέα από την ανατολική Θεσσαλονίκη, ήμασταν φίλοι μεταξύ μας, οι οικογένειες μας, μακριά από τα συμφέροντα».

Για την αγάπη του για τον Άρη είχε πει:  «Ο πυρήνας του Αρειανισμού κράτησε όλα αυτά τα χρόνια, κρατήσαμε παρέες και γνωστούς, βλεπόμαστε χρόνια μετά, αν και βλέπω πρώην συμπαίκτες μου με περισσότερα κιλά, λιγότερα μαλλιά, αλλά οι αξίες δεν αλλάζουν».

Image result for σχοινας αρης

Σχολιάζοντας τα γενέθλια του Άρη, είχε χαρακτηρίσει πως «είναι μια ξεχωριστή μέρα, αγαπώ τον Άρη». 

Όσο για την ευχή που έκανε, όπως φαντάζεστε είναι η πιο κλασική για κάθε οπαδό: «Να δούμε έναν τίτλο στο ποδόσφαιρο με τον Άρη. Ήμασταν μικρά παιδιά, όταν ο Άρης πήρε τίτλο και να συνεχίσει να είναι νοικοκυρεμένη ομάδα, σοβαρή, έχει αξιακό περιεχόμενο και είναι κρίμα να χάσουμε αυτήν την προίκα. Είχαμε ευκαιρίες να πάρει ο Άρης τίτλο, όπως στο κύπελλο με τον Ολυμπιακό, αν υπάρχει στοιχειώδη δικαιοσύνη, πρέπει να γίνει αυτό»