ΕΛΛAΔΑ

Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο πιο επιτυχημένος του παρουσιαστής;

Τέλος από τον ΣΚΑΪ ο πιο επιτυχημένος του παρουσιαστής; - Κεντρική Εικόνα

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο επιτυχημένος παρουσιαστής του ΣΚΑΪ στον τομέα του ψυχαγωγικού.

Η παρουσίαση των τριών κύκλων του Survivor και η επιτυχία τους σε νούμερα της τηλεθέασης έχουν συνδυαστεί με το όνομα του Θεσσαλονικιού. Ο ίδιος μάλιστα συμμετείχε και ως κριτής στο «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», ακόμα μία τηλεοπτική επιτυχία.

Με την αποχώρηση όμως, όπως όλα δείχνουν ως τώρα, του Acun Ilicali από τον ΣΚΑΪ οι παρουσιαστές των εκπομπών του θα τον ακολουθήσουν σε όποιον σταθμό τελικά κλείσει να συνεργαστεί, αφού πάντα ο Τούρκος παραγωγός προσφέρει πακέτο όλες τις εκπομπές του.

Όπως αναφέρθηκε στο «Happy Day» οι  παρουσιαστές των εκπομπών αυτών έχουν συμβόλαια μαζί του και όχι με τους σταθμούς, Αυτό ισχύει και για τον Σάκη Τανιμανίδη, ο οποίος πριν ραγίσει το γυαλί στις σχέσεις ΣΚΑΪ-Acun, συζητούσε με τον σταθμό για ένα επιπλέον τηλεοπτικό project λίγων επεισοδίων, στο πλευρό της συζύγου του Χριστίνας Μπόμπα.

Μία ταξιδιωτική εκπομπή που μάλλον θα πρέπει να ξεχάσει αφού εκτός των άλλων υπάρχει έντονη η φήμη για συζητήσεις του σταθμού με τη Δέσποινα Βανδή ώστε να μεταφέρει εκεί τη δική της ταξιδιωτική εκπομπή.