ΕΥ ΖΗΝ

Netflix: Πότε ακριβαίνουν τα πακέτα συνδρομής στην Ελλάδα

Netflix: Πότε ακριβαίνουν τα πακέτα συνδρομής στην Ελλάδα - Κεντρική Εικόνα

Την αύξηση στις τιμές του ανακοίνωσε το Netflix με mail που απέστειλε στους Έλληνες συνδρομητές της.

Σε αυτό αναφέρεται η νεα τιμολογιακή πολιτική της σύμφωνα με την οποία, η τιμή του basic πακέτου δεν θα αλλάξει, παραμένοντας στα 7,99 ευρώ, ενώ το standard πακέτο θα αυξηθεί από 9,99 σε 10,99 και το premium πακέτο θα αυξηθεί σε 13,99 από 11,99. 

Οι αλλαγές θα εφαρμοστούν στα υπάρχοντα εγγεγραμμένα μέλη εντός των επόμενων εβδομάδων και σε όλα τα νέα μέλη άμεσα.

Στο mail που έλαβαν σήμερα οι Έλληνες συνδρομητές, η εταιρεία αναφέρει: «Ελπίζουμε να απολαμβάνετε τη συνδρομή σας στο Netflix. Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με μια αλλαγή που θα γίνει.

Το κόστος της μηνιαίας συνδρομής σας θα αυξηθεί στα 10,99 € από την ημερομηνία: Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019. Γιατί; Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να βελτιώνουμε διαρκώς το Netflix, έτσι ώστε να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες.

Για να παρακολουθείτε ό,τι θέλετε, όποτε και όπου θέλετε. Μπορείτε να αλλάξετε το πρόγραμμά σας, ή εάν δεν επιθυμείτε να συνεχίσετε τη συνδρομή σας, μπορείτε να την ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή στη διεύθυνση netflix.com/cancel.

Είμαστε στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε αν χρειάζεται. Επισκεφτείτε το Κέντρο βοήθειας για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε μαζί μας».

Disney Plus: Έρχεται τον Νοέμβριο και απειλεί το Netflix με χαμηλότερες τιμές

Παγκόσμια μάχη γιγάντων έρχεται στον χώρο του streaming, καθώς η Disney, πετώντας το γάντι στο Netflix, ανακοίνωσε -σε χολιγουντιανού τύπου εκδήλωση στο Λος Άντζελες - ότι η δική της ανταγωνιστική υπηρεσία streaming θα ξεκινήσει στις ΗΠΑ στις 12 Νοεμβρίου φέτος.

Αργότερα, θα επεκταθεί και σε άλλες χώρες, αν και προς το παρόν δεν δόθηκαν περαιτέρω συγκεκριμένες ημερομηνίες.

H Disney+, που θα είναι απαλλαγμένη διαφημίσεων, θα προσφέρει στους θεατές τις κλασικές και σύγχρονες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές της Disney και άλλες παραγωγές (Marvel, Pixar, National Geographic κ.α.), ενώ πρόσφατα εξαγόρασε αντί 70 δισ. δολαρίων τις ταινίες (π.χ. «Avatar») και σειρές (π.χ. "Simpsons") της 20st Century Fox του Ρούπερτ Μέρντοχ. Η νέα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε «έξυπνες» τηλεοράσεις, υπολογιστές, ταμπλέτες, παιγνιδομηχανές κ.α.

«Βάζουμε μπροστά μια επιθετική στρατηγική. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Disney Μπομπ 'Αϊγκερ, σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερς και το BBC.

Η εταιρεία έχει βάλει ως στόχο να προσελκύσει 60 έως 90 εκατομμύρια συνδρομητές και να εμφανίσει κερδοφορία έως το 2024.

Σκοπεύει να επενδύσει τουλάχιστον ένα δισεκατομμύριο δολάρια για χρηματοδοτήσει πρωτότυπες παραγωγές το 2020 και δύο δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2024. Μερικές νέες ταινίες θα προβάλλονται απευθείας στο Disney+, ενώ άλλες θα παίζονται πρώτα στους κινηματογράφους