ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Παρέμβαση του προέδρου ΒΕΠ για τις οικονομικές εξαγγελίες Μητσοτάκη

Παρέμβαση του προέδρου ΒΕΠ για τις οικονομικές εξαγγελίες Μητσοτάκη - Κεντρική Εικόνα

"Η αγορά χρειάζεται μια κυβέρνηση αλλά κι έναν κρατικό μηχανισμό που θα λειτουργεί με ευελιξία και ρεαλισμό στους ρυθμούς της. Το πρώτο δείγμα διαχείρισης της εξουσίας από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη φαίνεται να εξελίσσεται θετικά προς τις επιχειρήσεις και ειδικά τις βιοτεχνίες, οι οποίες δέχθηκαν το βάρος των φορολογικών επιβαρύνσεων και φοροδοτικών υποχρεώσεων κατά τη λεγόμενη ‘μνημονιακή εποχή'," υποστηρίζει σε δήλωσή του ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ.Ανδριανός Μιχάλαρος με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού.

Αναφέρει ότι το ΒΕΠ στηρίζει με όλες τις δυνάμεις κάθε πρωτοβουλία της νέας κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για ανάπτυξη, ευημερία και , περισσότερη εργασία.

«Παρακολουθούμε τις εξελίξεις και στο αμέσως επόμενο διάστημα θα προγραμματίσουμε τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να ενημερωθούμε ενδελεχώς σχετικά με τις αναπτυξιακές δράσεις και πρωτοβουλίες που στηρίζουν τις βιοτεχνικές δραστηριότητες και όσους ασχολούνται μ' αυτές» τονίζεται στη δήλωση του κ. Μιχάλαρου