ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Τέλλογλου για Ελληνικό: «Η Lamda δεν έχει ακόμα πείσει ότι διαθέτει το 1,5 δισ. ευρώ που χρειάζεται η επένδυση»

Τέλλογλου για Ελληνικό: «Η Lamda δεν έχει ακόμα πείσει ότι διαθέτει το 1,5 δισ. ευρώ που χρειάζεται η επένδυση» - Κεντρική Εικόνα

Με ρεπορτάζ στο insidestory.gr ο δημοσιογράφος της Καθημερινής Τάσος Τέλλογλου, αμφισβητεί τη δυνατότητα της κοινοπραξίας Global Investment Group, με επικεφαλής τη Lamda Development, να προχωρήσει στην ανάπτυξη της επένδυσης στο Ελληνικό αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «δεν έχει ακόμα πείσει τους συνομιλητές της ότι διαθέτει το 1,5 δισ. ευρώ που χρειάζεται»!

Στο ρεπορτάζ αναφέρει ακόμα ότι «το "φόρτωμα" όλων των ευθυνών στην απερχόμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα» ενώ επισημαίνει ότι στέλεχος του ομίλου της Lamda Development υπό τον όρο της ανωνυμίας του δήλωσε ότι: «μετά τις εκλογές δεν θα υπάρχει κυβέρνηση που να της ρίχνουμε τις ευθύνες».

Παράλληλα μεταφέρει τις ενστάσεις όσων εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το καζίνο στο Ελληνικό αφού η Lamda Development ως «ιδιοκτήτης» του χώρου ζητά ετήσιο «ενοίκιο» 100 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που θέτει που προβληματίζει σφόδρα όσους έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τη βιωσιμότητα της επένδυσής τους.