ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν θα κάνω διακοπές - Θα είμαι παρών κάθε μέρα

Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν θα κάνω διακοπές - Θα είμαι παρών κάθε μέρα - Κεντρική Εικόνα

Μήνυμα πως η νέα ηγεσία δεν έρχεται για να γκρεμίσει, αλλά για να χτίσει με ταχύτητα την υλοποίηση των επενδύσεων, σημείωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης κατά την τελετή παράδοσης - παραλαβής στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

«Θα διασφαλίσουμε το κατάλληλο περιβάλλον για την προσέλκυση των επενδύσεων, προκειμένου να εισακουστεί η λαϊκή εντολή και να υλοποιηθεί το όραμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη».

Παράλληλα ευχαρίστησε τον απερχόμενο υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Γιάννη Δραγασάκη, για την ενημέρωση και όπως είπε θα πρέπει να υπάρξει συνέχει στο έργο του υπουργείο, καθώς οι επενδυτές για να έρθουν θα πρέπει να βλέπουν ένα σοβαρό κράτος.

Συμπλήρωσε  ότι θα είναι παρών κάθε μέρα στο υπουργείο και ότι δεν πρόκειται να πάει διακοπές. «Θα είμαι παρών κάθε μέρα», είπε.   

Από την πλευρά του ο κ. Δραγασάκης ενημέρωσε τον νέο υπουργό για τις εκρεμμότητες, σημειώνοντας ότι υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων (ΠΔΕ), ενώ ανέφερε ότι υπάρχει έτοιμο νομοθέτημα για να μπορέσουν να αξιοποιηθούν έργα με πολυετή ορίζοντα.