ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα κόμματα καταδικάζουν την επίθεση στην Athens Voice

Τα κόμματα καταδικάζουν την επίθεση στην Athens Voice - Κεντρική Εικόνα

Εντονα καταδίκασαν την επίθεση στα γραφεία της Athens Voice η Νέα Δημοκρατία, το Κίνημα Αλλαγής και ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Σε σχετική ανακοίνωση της Πειραιώς αναφέρεται: «Η επίθεση στην Athens Voice είναι επίθεση στη Δημοκρατία. Μόνο που, αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι πάσης φύσεως Ρουβίκωνες, είναι ότι οι πολίτες δεν τρομοκρατούνται, ούτε εκφοβίζονται. Και θα το αποδείξουν την Κυριακή, δίνοντας ισχυρή εντολή σε μια κυβέρνηση που θα δείξει μηδενική ανοχή στις πράξεις τους, βάζοντας οριστικό τέλος στην πρωτοφανή ανομία που ανέχτηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

«Η επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Athens Voice είναι πλήγμα στην ελευθερία της ενημέρωσης και την καταδικάζουμε απερίφραστα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ. «Η απαράδεκτη και καταδικαστέα ανάρτηση του μέσου, δεν δίνει σε κανέναν όμως το δικαίωμα για άνομες πράξεις βίας», προσθέτει η Χαρ. Τρικούπη και καταλήγει: «Ο Ρουβίκωνας με την πλήρη ανοχή και κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει ανενόχλητος την δράση του».

Tην επίθεση στα γραφεία της Athens Voice καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου αναφέρεται:

«Kαταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της Athens Voice. Τέτοιου είδους επιθέσεις δεν έχουν καμιά θέση στη Δημοκρατία μας, ούτε φυσικά μπορούν να δικαιολογηθούν από οποιαδήποτε χυδαιότητα».