ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μουζάλας: Οι εκλογές θα κρίνουν αν θα προχωρήσουμε εμπρός ή θα γυρίσουμε πίσω

Μουζάλας: Οι εκλογές θα κρίνουν αν θα προχωρήσουμε εμπρός ή θα γυρίσουμε πίσω - Κεντρική Εικόνα

«Το αποτέλεσμα των εκλογών θα κρίνει σε δραματικό βαθμό είτε θετικά είτε αρνητικά την καθημερινότητά μας», δηλώνει σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της Β' Αθηνών, Γιάννης Μουζάλας. Ερωτηθείς σχετικά με τα διλήμματα που διαμορφώνονται στην τελική ευθεία για τις κάλπες των εθνικών εκλογών ο κ. Μουζάλας προσθέτει ότι το αποτέλεσμα «θα κρίνει αν θα προχωρήσουμε προς τα εμπρός με μικρά αλλά πραγματοποιήσιμα μέτρα ανακούφισης της ζωής μας ή θα γυρίσουμε προς τα πίσω στη σκληρή λιτότητα του Νομισματικού Ταμείου, έτσι όπως η Νέα Δημοκρατία την έχει ενσωματώσει».

Ακόμη ο κ. Μουζάλας αναφερόμενος στη διαχείριση της προσφυγικής κρίσης από τη χώρα μας τονίζει ότι «χωρίς την αλληλεγγύη που έδειξε ο λαός μας δεν θα τα καταφέρναμε. Χάρη σε αυτό είμαστε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που δέχτηκε αυτό το κύμα και η ακροδεξιά και ο ρατσισμός δεν ανέβηκαν».

Ερωτηθείς για τις προτεραιότητές του αν εκλεγεί βουλευτής ο κ. Μουζάλας αναφέρει ότι η πρώτη του προτεραιότητα είναι να αποδοθούν δικαιώματα σε αυτούς που τα χάνουν. «Όλη η καθημερινότητά μας είναι η πάλη για τα δικαιώματα», σημειώνει.