ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καραμανλής σε εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ: Καλό κουράγιο! (video+photos)

Καραμανλής σε εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ: Καλό κουράγιο! (video+photos) - Κεντρική Εικόνα

Μετά τη Δυτική Θεσσαλονίκη βόλτα στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς έκανε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Συνοδευόμενος, μεταξύ άλλων από τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα και τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο της περιοχής Γιάννη Δαρδαμανέλη περπάτησε στην Καλαμαριά συναντώντας παλιούς φίλους και γνωστούς.

"Πόσο χρονών είσαι" ρώτησε ο πρώην πρωθυπουργός τον νέο δήμαρχο Καλαμαριάς, ο οποίος κατάφερε να σπάσει μία παράδοση 40 χρόνων, περνώντας ο δήμος για πρώτη φορά στα χέρια της Νέας Δημοκρατίας. 

 "Είμαι 38άρης" είπε ο κ. Δαρδαμανέλης με τον Κώστα Καραμανλή να απαντά "μικρός είσαι!." 

Στη μέση της περιοδείας «έπεσε» πάνω σε εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμαριά και δεν δίστασε να πλησιάσει, να χαιρετήσει και να μιλήσει για λίγα λεπτά με εκπρωσώπους και φίλους της Κουμουνδούρου.

Οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ τον χαιρέτισαν και ο Κώστας Καραμανλής ανταπέδωσε και τους ευχήθηκε καλό κουράγιο ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. 

0471a56b-9939-4d2c-8328-a3626b7ff0cc.jpeg

Πλησιάζοντας ο πρώην πρωθυπουργός το εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο για να τον υποδεχτεί ξέσπασε σε χειροκροτήματα, φωνάζοντας μπράβο. 

Κατά τη διάρκειά της περαντζάδας του στην Καλαμαριά  ο κ. Καραμανλής έπεσε πάνω και στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Αν. Τομέα Θεσ/νίκης Θοδωρή  Μητρακα.

"Σε θυμαμαι πιο αδύνατο και με πιο πολλά μαλλια" του είπε ο Κώστας Καραμανλής με τον πρώτο να τον αγκλαλιάζει και να τον φιλάει.

Ο Θοδωρής Μήτρακας ήταν υπέυθυνος της ΔΑΠ στα πανεπιστήμια σαρώνοντας στις φοιτητικές εκογλές την εποχή που ο Κώστας Καραμανλής ήταν πρωθυπουργός. 

Για περίπου μία ώρα έγινε το αδιαχώρητο στην Καλαμαριά με τον κόσμο να προσπαθεί να αγκαλιάσει τον Κώστα Καραμανλή, να φωτογραφηθεί μαζί του και να του πιάσει το χέρι. 

82839948-6c84-4a06-bbf8-41ab6a9b1e13.jpeg

Πηγή: www.ethnos.gr