ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Χρειάζεται να εγκριθούν μόνο συμπληρωματικές τεχνικές λεπτομέρειες, λέει ο Μοσκοβισί

Χρειάζεται να εγκριθούν μόνο συμπληρωματικές τεχνικές λεπτομέρειες, λέει ο Μοσκοβισί - Κεντρική Εικόνα

Διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί συμπληρωματικού μνημονίου o Επίτροπος Πιέρ Μοσκοβισί σε αποκλειστική συνέντευξή του στο MNI λέγοντας πως «χρειάζεται μόνο να εγκριθούν συμπληρωματικές τεχνικές λεπτομέρειες». Επίσης αναφέρει τι οι δανειστές θα είναι σε ύψιστη επιφυλακή για την εφαρμογή των μέτρων και των μεταρρυθμίσεων και τονίζει πως η συμφωνία για την Ελλάδα είναι win-win.

«Υπάρχει ακόμα δουλειά» λέει ο κ. Μοσκοβισί και υποστηρίζει πως έρχονται και άλλα ξενύχτια στο Eurogroup για την Ελλάδα. Σε ό,τι αφορά το ΔΝΤ υπογραμμίζει πως 9 από τις 11 ώρες που διήρκεσε το Eurogroup ξοδεύτηκαν για να πειστεί το ΔΝΤ να παραμείνει στη συμφωνία.

Σύμφωνα με το Euro2day, ο κ. Μοσκοβισί μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ΜΝΙ για τις ανακοινώσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι η Ελλάδα τα έδωσε όλα και δεν πήρε τίποτα, αναφέρει ότι πρόκειται για απόφαση «win-win» για την Ελλάδα η οποία θα δώσει οξυγόνο στη χώρα.

Για την κυβέρνηση Τσίπρα, αναφέρει ότι μετά τις εκλογές του Σεπτεμβρίου έγινε εύκολο να δουλέψεις με τις ελληνικές αρχές, ενώ για τον κ. Τσακαλώτο λέει «είναι καλός διαπραγματευτής, εποικοδομητικός, σοβαρός και όλοι στο Eurogroup τον ευχαρίστησαν».