ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θεοχαρόπουλος: Οι πολίτες γνωρίζουν ότι η ΝΔ έφερε την κρίση και τα μνημόνια

Θεοχαρόπουλος: Ο κόσμος να αποφασίσει εάν θέλει προοδευτική ή συντηρητική διακυβέρνηση - Κεντρική Εικόνα

«Τις εκλογές τις κερδίζεις με την προσδοκία. Οι πολίτες δεν έχουν κοντή μνήμη. Γνωρίζουν ότι η ΝΔ έφερε την κρίση και τα μνημόνια. Τώρα που βγήκαμε από τα μνημόνια, το ερώτημα είναι ποιος έχει τη θέληση και το σχέδιο να αλλάξει την χώρα. Ποιος μπορεί και θέλει να αλλάξει την χώρα» τόνισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm ο υπουργός Τουρισμού, Θανάσης Θεοχαρόπουλος και προσέθεσε: «Η προσδοκία των πολιτών είναι να αλλάξουμε οριστικά και ριζικά την Ελλάδα, να τελειώνουμε με τις διαχρονικές παθογένειες που δημιούργησε η ΝΔ στη χώρα μας. Και αυτό μπορεί να το κάνει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία».

Επισήμανε ότι δεν υπάρχει η λογική της χαμένης ψήφου, «αλλά της χρήσιμης ψήφου που είναι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ώστε να μην έρθει η συντηρητική παράταξη του κ. Μητσοτάκη στην εξουσία». Αναφερόμενος στην ακύρωση του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ο κ. Θεοχαρόπουλος υπογράμμισε ότι η ιστορία με το ντιμπέιτ αποτελεί το θέατρο του παραλόγου.

«Το φυσιολογικό θα ήταν ένα ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ένα με τους δύο υποψήφιους πρωθυπουργούς» είπε και πρόσθεσε: «Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης έκανε πίσω στο ντιμπέιτ των δύο που ο ίδιος είχε δεσμευθεί. Όσον αφορά το ντιμπέιτ με όλους ο κ. Τσίπρας πρότεινε μέχρι και να έρθει στις 1 Ιουλίου κατευθείαν από το αεροδρόμιο στο στούντιο αλλά και πάλι υπήρξε άρνηση. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται την προγραμματική αντιπαράθεση για να μην αποκαλυφθεί το πραγματικό σχέδιό του».