ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας παρουσίασε η Pernod Ricard Hellas το 2018

Αύξηση πωλήσεων και κερδοφορίας παρουσίασε η Pernod Ricard Hellas το 2018 - Κεντρική Εικόνα

Αύξηση πωλήσεων κατά 1,9% και κερδοφορίας πέτυχε για το οικονομικό έτος 2018 η εταιρεία αλκοολούχων ποτών Pernod Ricard Hellas, μέλος του διεθνούς Ομίλου Pernod Ricard.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η Pernod Ricard Hellas κατάφερε να αυξήσει τις πωλήσεις της σε 79 εκατ. ευρώ (41,4 εκατ. εκτός του ΕΦΚ).

Τα κέρδη προ φόρων την ίδια χρονική περίοδο ανήλθαν στο ποσό των 1,8 εκατ. ευρώ, επηρεασμένα θετικά από την αύξηση των πωλήσεων της εταιρείας.

Ο Σιρίλ Κλακέν (Cyril Claquin) διευθύνων σύμβουλος της Pernod Ricard Hellas δήλωσε: «Σ' ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον, η Pernod Ricard Hellas επιβεβαιώνει τη δυναμική της πορεία κατορθώνοντας να αυξήσει τις πωλήσεις της. Υπό τις παρούσες συνθήκες, οι πωλήσεις είναι ο πιο σημαντικός πυλώνας ανάπτυξης για την εταιρία και η αφοσιωμένη και έμπειρη ομάδα μας επικεντρώνεται σε αυτόν. Για την Pernod Ricard Hellas, η καλή συνεργασία και οι σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας είναι ζωτικής σημασίας, καθώς μέσω των πελατών μας προσεγγίζουμε τους τελικούς καταναλωτές, που βρίσκονται πάντα για εμάς στο επίκεντρο».