ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννης: Ο Τσίπρας υποτίμησε τον Κυριάκο και τη ΝΔ

Ντόρα Μπακογιάννη: «Δεν δικαιούται κανείς να παίζει με την πορεία της χώρας» - Κεντρική Εικόνα

Συγκινημένη με το εκλογικό αποτέλεσμα στον Δήμο Αθηναίων εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στον ΣΚΑΙ. Αναγνώρισε και η ίδια ότι δεν περίμενε τόσο μεγάλη διαφορά, κάνοντας λόγο για ήττα του λαϊκισμού και επιβράβευση των αληθινών προτάσεων.

«Αν ζούσε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης θα έλεγε 'παιδιά, μην χάσετε το μέτρο'» συνέχισε, συμπληρώνοντας ότι στόχος της ΝΔ είναι να πείσει με το πρόγραμμά της και να εξασφαλίσει τις μεγαλύτερες δυνατές συμμαχίες.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να ενώσει. Ο λαός δεν αντέχει άλλους διχασμούς. Τέσσερα χρόνια δεν έχουμε ακούσει τον κύριο Τσίπρα να λέει ότι είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων».

Κατά την Ντόρα Μπακογιάννη, η μεσαία τάξη ανέβασε και έριξε τελικά τον Αλέξη Τσίπρα με την βαριά φορολογία, αλλά και οι νέοι.

«Είναι δύσκολο να διαχειριστεί το αποτέλεσμα ο κύριος Τσίπρας διότι δεν έχει μάθει να χάνει στη ζωή του» τόνισε, συμπληρώνοντας ότι το γεγονός ότι δεν τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι μια ένδειξη αλαζονείας.

«Η ΝΔ είναι ένα κόμμα με ρίζες στην κοινωνία και αυτό το υποτίμησε ο κύριος Τσίπρας, είναι το μόνο κόμμα που άντεξε στην κρίση» υπογράμμισε.

Τέλος, για τους ψήφους του Βαρουφάκη είπε ότι «είναι ψήφοι lifestyle», αλλά σε κάθε περίπτωση ο κύριος Βαρουφάκης έχει ένα εύκολο παιχνίδι να παίξει, διότι παίρνει μαζί του, αυτούς που νιώθουν προδωμένοι από τον Αλέξη Τσίπρα.

Τέλος, σε ερώτηση για το δικό της πολιτικό μέλλον, η Ντόρα δήλωσε «μαχόμενος βουλευτής».