ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζάππειο: Πάνω από 250 διαπιστεύσεις ξένων πρακτορείων ειδήσεων για τις ευρωεκλογές

Παππάς: Οι ευρωεκλογές ήταν ο προπομπός μιας μεγάλης προγραμματικής και πολιτικής πόλωσης - Κεντρική Εικόνα

Την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού για τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων, εξήρε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς.

Η υποδοχή των εκπροσώπων του Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο, ενώ έντονο είναι το ενδιαφέρον για τις ελληνικές εκλογές και από τα διεθνή media.

Πιο συγκεκριμένα, μεγάλα διεθνή πρακτορεία ενημέρωσης, Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι από την Ευρώπη, την ομογένεια, αλλά και από την Κίνα, την Ιαπωνία και τη Λατινική Αμερική, θα βρίσκονται την Κυριακή στις αίθουσες του Ζαππείου, όπου έχει εγκατασταθεί το Κέντρο Τύπου.

«Για άλλη μία φορά, όπως πάντα, είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχθούμε τους εκπροσώπους του Τύπου» τόνισε ο κ. Παππάς, ο οποίος επισκέφτηκε το Σάββατο τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

 

Δεν παρέλειψε μάλιστα, να ευχαριστήσει «τα στελέχη, την ηγεσία, αλλά και τους λειτουργούς του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, που είναι για άλλη μία φορά στην ώρα τους, άρτια οργανωμένοι, για να υποδεχθούν τους εκπροσώπους του Τύπου, του ελληνικού του ομογενειακού, του διεθνούς Τύπου».

 

«Θα είμαστε σε θέση να τους εξυπηρετήσουμε σε ό,τι χρειαστεί για να υπάρξει και η έγκαιρη ενημέρωση του κοινού και στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς» έσπευσε να προσθέσει, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ.

 

«Μέχρι στιγμής έχουμε περίπου στις 250 διαπιστεύσεις από όλα τα μεγάλα πρακτορεία, έχουμε ειδικούς απεσταλμένους από το εξωτερικό και από την Ευρώπη και εκτός Ευρώπης» τόνισε, επιπλέον.

 

Εκτός των ελληνικών μέσων, στο Ζάππειο έχουν διαπιστευθεί ομογενειακά media και μεγάλα διεθνή πρακτορεία, καθώς και 20 ειδικοί απεσταλμένοι από την Ευρώπη, τη Ρωσία, την Κίνα, την Ιαπωνία, τη Λατινική Αμερική, τα Βαλκάνια και την Τουρκία.