ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πλαίσιο: Ετοιμάζει κατάστημα με λευκές συσκευές και πληρωμές με το μήνα χωρίς κάρτα

Πλαίσιο: Ετοιμάζει κατάστημα με λευκές συσκευές και πληρωμές με το μήνα χωρίς κάρτα - Κεντρική Εικόνα

Νέο κατάστημα αποκλειστικά με λευκές ηλεκτρικές συσκευές ετοιμάζει το Πλαίσιο καθώς όπως έχει αποκαλύψει και στο πρόσφατο παρελθόν η διοίκηση έχει στόχο να βάλει και τέτοια προϊόντα στα ράφια του.

Επίσης το Πλαίσιο θα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να πληρώνουν αν θέλουν τα προϊόντα που αγοράζουν σε μηνιαίες δόσεις (το πρόγραμμα θα ονομάζεται «μήνα μήνα») χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Η συναλλαγή αυτή θα γίνεται με τη συνεργασία μεγάλης τράπεζας οπότε ο κίνδυνος να μην πληρώνει ο πελάτης τις δόσεις μειώνεται στο ελάχιστο σύμφωνα πάντα με τη διοίκηση.

Αυτά ειπώθηκαν, μεταξύ άλλων, κατά τη διάρκεια της χθεσινής τακτικής γενικής συνέλευσης των μετόχων με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, Κώστα Γεράρδο να σημειώνει ότι μετά από μία δεκαετία που -λόγω κρίσης- η εταιρεία έπαιξε ενεργητική άμυνα και πέτυχε να παραμείνει σε θετικά πρόσημα και με γεμάτα ταμεία, από πέρσι έχει ξεκινήσει την επίθεση με νέα καταστήματα και μεγαλύτερη διαφημιστική δαπάνη που οδήγησε σε ενίσχυση των μεριδίων αγοράς.

Από εκεί και πέρα, το 2019, το επενδυτικό πλάνο για το οποίο ανέρχεται σε 10 εκατ. ευρώ, έχει ξεκινήσει με το Πλαίσιο να ολοκληρώνει την αναβάθμιση του καταστήματος στο The Mall Athens αλλά και να λανσάρει το «Μήνα Μήνα», ένα πρόγραμμα που προσφέρει τη δυνατότητα αποπληρωμής με δόσεις χωρίς κάρτα. Επίσης, σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του η νέα έκδοση του plaisio.gr, μία επένδυση της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα θα επιτρέψει στην εταιρεία να προσφέρει καλύτερη και περισσότερο προσωποποιημένη εξυπηρέτηση στους πελάτες της μέσα από διαφορετικά κανάλια πωλήσεων.

Σημειωτέον πως το 2019 η Πλαίσιο Computers έχει δύο επετείους, όπως επεσήμανε στη δική του ομιλία, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, Γιώργος Γεράρδος. Συγκεκριμένα, η εταιρεία συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυση της και 20 χρόνια από την εισαγωγή της στο Χρηματιστήριο Αθηνών με τον κ. Γεράρδο να κάνει μία ιστορική αναδρομή που ξεκίνησε από το μικρό κατάστημα στην οδό Στουρνάρη το 1969 και έφθασε μέχρι σήμερα με τον ιδρυτή της Πλαίσιο να δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην είσοδο του ΧΑ όταν και η δημόσια εγγραφή έκανε ρεκόρ υπερκάλυψης, καθώς υπερκαλύφθηκε 393 φορές.

H γενική συνέλευση ενέκρινε όλα τα θέματα συζήτησης, συμπεριλαμβανομένης και της διανομής μερίσματος 0,07 ευρώ ανά μετοχή.