ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση της Mazda στην Ελλάδα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση της Mazda στην Ελλάδα - Κεντρική Εικόνα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσημη παρουσίαση της Mazda στην Ελλάδα. Πλέον, η ιαπωνική εταιρεία θα ξεκινήσει άμεσα τις λιανικές πωλήσεις της και θα εκπροσωπείται από τον Όμιλο Συγγελίδη.

Η εκδήλωση διεξήχθη παρουσία στελεχών από το Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Μazda Motor Europe, του επικεφαλής του σχεδιασμού της Mazda, Jo Stenuit και του αντιπροέδρου και γενικού διευθυντή, Hajime Seikaku.

Τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν τις επόμενες ημέρες, είναι το Mazda2, το ολοκαίνουριο Mazda3, το Mazda6, το Mazda MX-5, ενώ μεγάλη έμφαση θα δοθεί στα SUV μέσω των μοντέλων CX-5 και CX-3.

Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής του ομίλου Συγγελίδη, Πολυχρόνης Συγγελίδης, επισήμανε πως «έχουμε δημιουργήσει ένα κατάστημα το οποίο θα φέρει την αυτοκινητιστική εμπειρία του πελάτη σε νέο επίπεδο. Θέλουμε να χτίσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης που θα κρατήσει. Θέλουμε να συνεχίσουμε την επιτυχία του brand και να βρούμε την θέση που αρμόζει στην Mazda μέσα στην ελληνική αγορά».

Σύμφωνα με τα πλάνα της, η ελληνική εταιρεία θα λειτουργεί στην Ελλάδα με ένα δίκτυο 14 εξουσιοδοτημένων επισκευαστών οι οποίοι θα παρέχουν service, συντήρηση και αυθεντικά ανταλλακτικά Mazda.