ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εικόνα ανατροπής και νίκης έδωσε ο Τσίπρας στα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής

Τσίπρας κατηγορεί Μητσοτάκη για υποκρισία στο Μακεδονικό - Κεντρική Εικόνα

Εικόνα ολικής ανατροπής έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας στα μέλη της Κεντρικής Εκτελεστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικής Συμμαχίας, η οποία συνεδρίασε την Κυριακή (19/5).

Στα περίπου 40 λεπτά που διήρκησε η συνεδρίαση, ο πρωθυπουργός φέρεται να είπε στα μέλη πως «υπάρχει κλίμα ανατροπής, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα από τις τελευταίες δημοσκοπήσεις», ενώ υπονόησε πως τις τελευταίες ημέρες υπάρχει αίσθηση νίκης στις ευρωεκλογές, μεταφέροντας την αισιοδοξία του ίδιου και των συνεργατών για το ενδεχόμενο να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτός που θα κόψει πρώτος το νήμα την επόμενη Κυριακή (26/5).

Ο Αλέξης Τσίπρας στη διάρκεια της συνεδρίασης ζήτησε από τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής να είναι σε απόλυτη εγρήγορση την τελευταία εβδομάδα ενόψει της εκλογικής μάχης που ακολουθεί.

Νωρίτερα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα και στη νεολαίο, ππροβάλλοντας το διαφημιστικό σποτ από την προεκλογική καμπάνια του ΣΥΡΙΖΑ «μην δεις αυτό το βίντεο». Το βίντεο, αν και μόλις 51 δευτερολέπτων έχει προκαλέσει αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαδίδοντας μήνυμα κατά του συντηρητισμού. Να σημειωθεί ότι σε αυτές τις δημοτικές εκλογές και Ευρωεκλογές, έχουν δικαίωμα ψήφου και οι 17χρονοι.