ΕΛΛAΔΑ

Άρπαξε το όπλο αστυνομικού και αυτοκτόνησε μέσα στο Νοσοκομείο του Ρίου

Άρπαξε το όπλο αστυνομικού και αυτοκτόνησε μέσα στο Νοσοκομείο του Ρίου - Κεντρική Εικόνα

Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ο 23χρονος που το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα αυτοπυροβολήθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου με το υπηρεσιακό όπλο του αστυνομικού που τον συνόδευε μετά τον εντοπισμό του κοντά στην πύλη του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός είχε φύγει από το σπίτι του σε άσχημη κατάσταση και ημίγυμνος όταν γείτονάς του τον ρώτησε τι συμβαίνει με τον ίδιο να φέρεται να απαντά «Άσε με, πάω να …φουντάρω»!

Ο γείτονας ειδοποίησε την αστυνομία που κατέφθασε στην περιοχή του ΧΥΤΑ της Ξερόλακας, εντοπίζοντας τον νεαρό χτυπημένο στα άκρα, αφού μόλις είχε πέσει από ένα βράχο στο σημείο.

Δυο αστυνομικοί τον μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο του Ρίου, ωστόσο, την ώρα που οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, ο νεαρός άνδρας άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο του ένστολου που καθόταν δίπλα του και αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι.

Το περιστατικό προκάλεσε σοκ στους εργαζόμενους του νοσοκομείου, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται και μέλος της οικογένειας του νεαρού.

Ο 23χρονος εισήχθη άμεσα στο χειρουργείο μετά το βαρύτατο αυτοτραυματισμό του στο κεφάλι, ωστόσο, υπέκυψε στα τραύματά του σήμερα αφήνοντας την τελευταία του πνοή.