ΕΛΛAΔΑ

Πέθανε ο μυστικός έρωτας της Χριστίνας Ωνάση

Πέθανε ο μυστικός έρωτας της Χριστίνας Ωνάση - Κεντρική Εικόνα

Πέθανε το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης, ο τελευταίος και μυστικός έρωτας της Χριστίνας Ωνάση, Γιώργος Χόρχε Τσομλεκτσόγλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, ο Γιώργος Χόρχε, όπως τον αποκαλούσε η Χριστίνα Ωνάση, αρρώστησε ξαφνικά ακριβώς πριν από έναν χρόνο και δεν μπόρεσε ποτέ να επανέλθει, παρά τις τιτάνιες προσπάθειες ομάδας γιατρών που είχε φέρει ακόμα και από το εξωτερικό η αδελφή του και επιστήθια φίλη της Χριστίνας, Μαρίνα Δοδέρο Τσομλεκτσόγλου.

Ο Γιώργος Χόρχε ήταν εκείνος που έκλεισε τα μάτια της Χριστίνας Ωνάση το μοιραίο πρωινό της 9ης Νοεμβρίου, όταν η χρυσή κληρονόμος βρέθηκε νεκρή στο σπίτι του στην Αργεντινή.

Ο Γιώργος Χόρχε Τσομλεκτσόγλου, ήταν ένας μπον βιβέρ της εποχής του, ένας βαθιά ευγενής αριστοκράτης, που ζούσε απομονωμένος στην Ελλάδα, στο σπίτι του στην Πολιτεία. 

Ο θάνατος της Χριστίνας Ωνάση του στοίχισε πολύ, καθώς ήταν ο ίδιος μαζί με την αδελφή του που έζησαν όλο αυτό το φρικτό σκηνικό, αντικρίζοντας το άψυχο σώμα της Χριστίνας στην μπανιέρα του δωματίου της.

Η κόρη του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση είχε εκείνο το διάστημα χωρίσει επισήμως από τον Τιερί Ρουσέλ και σχεδίαζε τον γάμο της με τον Γιώργο, πρόεδρο τότε της ελληνικής παροικίας του Μπουένος Άιρες.

Οι δυο τους κρατούσαν μυστικό τον αρραβώνα τους ακόμη και από τη Μαρίνα Δοδέρο. Αυτό το μυστικό αποκαλύφθηκε λίγες μέρες πριν τον θάνατο της Χριστίνας.