ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Mastercard και Alpha Bank ενισχύουν τη συνεργασία τους

Η Mastercard εισέρχεται στην αγορά συναλλαγών 27 τρισ. δολ. της Κίνας - Κεντρική Εικόνα

Η Mastercard και η Alpha Bank διευρύνουν την πολύχρονη και επιτυχημένη συνεργασία τους, και προσφέρουν στους καταναλωτές ακόμη περισσότερες ξεχωριστές εμπειρίες, σχεδιάζοντας αυτή τη χρονιά, μία καμπάνια που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και τους δίνει την ευκαιρία να ζήσουν παραμυθένιες στιγμές.

Με την πρόσφατη διεύρυνση του χαρτοφυλακίου της Mastercard, η οποία ενδυνάμωσε τη συνεργασία των δύο πλευρών, ακόμη περισσότεροι κάτοχοι καρτών Alpha Bank MasterCard® θα μπορούν να πραγματοποιούν καθημερινά τις συναλλαγές τους με ταχύτητα και ασφάλεια, απολαμβάνοντας παράλληλα μία σειρά από οφέλη και εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας.

Οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard® θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στη Disneyland μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μέσα από κληρώσεις που θα πραγματοποιούνται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Επιπλέον, μία τυχερή οικογένεια θα έχει την ευκαιρία να ζήσει μία ανεκτίμητη χριστουγεννιάτικη εμπειρία γνωρίζοντας από κοντά τον Mickey, τη Minnie και όλους τους διάσημους ήρωες της Disney και να περάσει μαζί τους αξέχαστα Χριστούγεννα στο Παρίσι.

Παράλληλα, ένα σχετικό τηλεοπτικό spot που προβάλλεται ήδη στην τηλεόραση, αναδεικνύει με φρέσκο, νεανικό και συναισθηματικό τρόπο αυτή τη νέα εποχή στη συνεργασία Mastercard και Alpha Bank, αποτυπώνοντας τα οφέλη αλλά και τις εμπειρίες ανεκτίμητης αξίας που μπορούν να ζήσουν όλοι οι κάτοχοι καρτών Alpha Bank Mastercard®. Εμπειρίες που δημιουργούν δυνατές σχέσεις, εμπνέοντας εμπιστοσύνη και χαρίζοντας μοναδικά προνόμια σε εκατομμύρια καταναλωτές και επιχειρήσεις.

O Γρηγόρης Πολίτης, Διευθυντής Καρτών & Χρηματοδοτήσεων Ιδιωτών της Alpha Bank ανέφερε: «Η πολύχρονη και επιτυχημένη συνεργασία μας με τη Mastercard συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά, με σταθερή μας προτεραιότητα να ανταποκρινόμαστε στις εξελισσόμενες ανάγκες των Πελατών μας με τον καλύτερο τρόπο, αναγνωρίζοντας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν».

Η Άσπα Παλημέρη, Country Manager της Mastercard για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα δήλωσε με τη σειρά της: «Στη Mastercard είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη διεύρυνση της συνεργασίας μας με την Alpha Bank. Οι δύο οργανισμοί σε συνεργασία, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε μοναδικές εμπειρίες, σε κάθε δυνατή ευκαιρία. Γιατί κάθε δυνατή σχέση μας δίνει περισσότερα και μας πάει πιο μακριά».