ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κατεβαίνει» στην πολιτική ο Β. Μαρινάκης ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (photos)

«Κατεβαίνει» στην πολιτική ο Β. Μαρινάκης ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος (photos) - Κεντρική Εικόνα

Τους υποψήφιους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους στην αίθουσα Red1925 του γηπέδου «Γ.Καραϊσκάκης», παρουσίασε ο συνδυασμός του Δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη.

Στόχος του «Πειραιά Νικητή», είναι στις 26 Μαΐου, οι Πειραιώτες να ανανεώσουν την εμπιστοσύνης τους, προς την σημερινή δημοτική αρχή, ώστε να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί το έργο που ξεκίνησε το 2014, είπε ο Γιάννης Μώραλης.

Το ψηφοδέλτιο του «Πειραιά Νικητή», όπως είπε, απαρτίζεται από άτομα με προσφορά στον Πειραιά, με γνώση και εμπειρία από την αυτοδιοίκηση αλλά κυρίως με όρεξη για δουλειά, η οποία θα επιφέρει σημαντικές και καθοριστικές αλλαγές στην εικόνα της πόλης και κυρίως θα συνεχίσει να βελτιώνει την καθημερινότητα των Πειραιωτών.

Στην έναρξη της ομιλίας του, ο Γιάννης Μώραλης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα πεπραγμένα της σημερινής δημοτικής αρχής η οποία άλλαξε άρδην την εικόνα του Πειραιά, ενώ ιδιαίτερη μνεία έγινε στην έναρξη του εγχειρήματος αυτού το 2013 μαζί με τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη.

marinakis08.jpg

«Αποκτήσαμε τη χαμένη περηφάνια μας και αποκτούμε την αισιοδοξία μας για ένα καλύτερο μέλλον για τον Πειραιά» τόνισε ο Γιάννης Μώραλης, σημειώνοντας πως «βρήκαμε ένα δήμο σε οικονομική ασφυξία, βρήκαμε μια χαμένη χρονιά για όλη τη χώρα».

«Το 2014 βάλαμε τον πήχη ψηλά. Βάλαμε την ψυχή μας, τη δουλειά μας, καταφέραμε πολλά» τόνισε ο κ. Μώραλης, εξαίροντας την προσφορά του κ. Μαρινάκη και του Ολυμπιακού στην πόλη του Πειραιά η οποίος καταχειροκροτήθηκε κατά την είσοδό του στον χώρο της εκδήλωσης.

Το σύνθημα του Γιάννη Μώραλη είναι «όλοι μαζί συνεχίζουμε δυναμικά» και όπως είπε χαρακτηριστικά αυτήν την ώρα υλοποιείται ένα μεγάλο αναπτυξιακό σχέδιο στην ιστορία του Πειραιά . «Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκαν 16.000 νέες θέσεις εργασίας. Είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε νέες επενδύσεις» πρόσθεσε.

marinakis09.jpg

marinakis04.jpg