ΕΛΛAΔΑ

Νέο «καρφί» Αυτιά για το «κόψιμο» από την Ευρωβουλή - «Δεν ξέρω αν ήθελε ο Θεός, δεν ήθελε όμως ο αρχηγός»

Νέο «καρφί» Αυτιά για το «κόψιμο» από την Ευρωβουλή - «Δεν ξέρω αν ήθελε ο Θεός, δεν ήθελε όμως ο αρχηγός»  - Κεντρική Εικόνα

Πολύ βαριά φαίνεται πως έχει πάρει ο Γιώργος Αυτιάς το «κόψιμό» του από το Ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, αφού και σήμερα βρήκε κάτι να πει και να πετάξει μπηχτές. 

Ο δημοσιογράφος ήταν στο στούντιο και είχε καλεσμένο τον δικηγόρο Μιχάλη Δημητρακόπουλο για την υπόθεση Novartis και λίγο πριν κλείσει η συνέντευξη ο γνωστός δικηγόρος απευθύνθηκε στον Γιώργο Αυτιά και του είπε: «είναι κρίμα που δεν κατεβαίνεις στην ευρωβουλή, θα είχες πολλά να δώσεις στην κοινωνία αλλά και στην παράταξή σου». 

Μόλις το άκουσε αυτό ο Γιώργος Αυτιάς, στάθηκε, είδε την κάμερα και είπε: «Δεν ξέρω αν το ήθελε ο Θεός, δεν το ήθελε όμως ο αρχηγός, καλά να είναι». Όπως όλα δείχνουν μέχρι και τις Ευρωεκλογές, ο Γιώργος Αυτιάς δε θα αφήσει κάτω τις μπηχτές εις βάρος της ΝΔ. 

Χθες Σάββατο ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε πάλι στο κόψιμό του από την Ευρωβουλή, λέγοντας πως «είδαν τις μετρήσεις, είδαν τους 500.000 σταυρούς και τρόμαξαν». 

Πηγή: www.topontiki.gr