ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δανέλλης: Όποιος χαλάει δουλειές στοχοποιείται

Δανέλλης: Όποιος χαλάει δουλειές στοχοποιείται - Κεντρική Εικόνα

Για την υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και τη στοχοποίηση του από διάφορους πολιτικούς και οικονομικούς κύκλους μίλησε ο ανεξάρτητος βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, εκτιμώντας ότι οι πραγματικοί λόγοι πίσω από τις επιθέσεις ήταν και είναι να πληγεί η κυβέρνηση.

Ο Σπ. Δανέλλης σε συνέντευξή του στο Κόκκινο 105,5, επισήμανε ότι το πιο εύκολο και αποτελεσματικό είναι η ηθική απαξίωση του προσώπου και ότι επιδίδονται σε αυτή την προσπάθεια πολλά κέντρα πολιτικά και οικονομικά.

«Γιατί ξέρετε η κρίσιμη επιλογή εκείνη τη στιγμή που σήμαινε τη συνέχεια της ζωής της κυβέρνησης και θυμίζω ότι η κυβέρνηση ήταν και εκείνη που θα έφερνε τη Συμφωνία των Πρεσπών που είναι ένα μείζον εθνικό θέμα και ένα ταυτοτικό θέμα για τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου» σημείωσε.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής επισήμανε μεταξύ άλλων ότι «η στάση του καθενός μας ανέδειξε την ταυτότητα του κάθε κόμματος και κάθε πολιτικού».

Και «ακολούθησε μια σειρά ευεργετικών νομοσχεδίων υπέρ όσων είχαν πληγεί από την κρίση περισσότερο» και πως «για όλους αυτούς τους λόγους η συνέχιση του βίου αυτής της κυβέρνησης ήταν προβληματική».

Επισήμανε ότι πάντα πίστευε στην ενότητα των προοδευτικών δυνάμεων και ότι «είμαι υποψήφιος με σταυρό προτίμησης, αυτό δεν είναι συναλλαγή ούτε υπάρχει κανένα αντάλλαγμα».