ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δανέλλης: Ο Μητσοτάκης έχει υποχωρήσει στην ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ

Δανέλλης: Ο Μητσοτάκης έχει υποχωρήσει στην ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ - Κεντρική Εικόνα

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κατάφερε να μπολιάσει το κόμμα του με τις δικές του φιλελεύθερες ιδέες, έχει υποχωρήσει στην ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του», υποστήριξε, μιλώντας στο ρ/σ «News 24/7», ο ανεξάρτητος βουλευτής, Σπύρος Δανέλλης, σημειώνοντας ότι «Ακροδεξιά με γραβάτα είναι ο Μ. Βορίδης και ο Αδ. Γεωργιάδης».

Ο κ. Δανέλλης υποστήριξε ακόμα ότι «η βιτρίνα και η ουσία του λόγου της ΝΔ είναι μια ακροδεξιά προσέγγιση» και σημείωσε: «Ο κ. Μητσοτάκης [...] δεν κατάφερε να μπολιάσει το κόμμα του με τις δικές του φιλελεύθερες ιδέες, έχει υποχωρήσει στην ακροδεξιά πτέρυγα του κόμματός του. Δείτε το εθνικιστικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών μέσα από την άγνοια, την παραπληροφόρηση και τη διέγερση του θυμικού. Αυτό είναι υπόθεση της Ακροδεξιάς».

Στην ερώτηση για ενδεχόμενη παρουσία του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Δανέλλης απάντησε λέγοντας τα εξής: «Ε, ναι, μεγάλο αντάλλαγμα, να είμαι υποψήφιος με σταυρό προτίμησης με άλλους 41 υποψήφιους και μάλιστα σε ολόκληρη την Επικράτεια. Μάλλον με έριξαν, πάντως, στο πλαίσιο της συναλλαγής που λένε ότι έκανα».