ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Μπηχτή» Δραγασάκη για τους επιχειρηματίες που δεν πήγαν Σκόπια

Δραγασάκης: Η καταστροφολογία των προηγούμενων ετών διαψεύδεται - Κεντρική Εικόνα

Περισσότεροι από 140 Έλληνες επιχειρηματίες συνόδευσαν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο ταξίδι του στα Σκόπια χθες, στην πρώτη επίσημη επίσκεψη Έλληνα πρωθυπουργού στη Βόρεια Μακεδονία. 

Ωστόσο, αρκετοί επέλεξαν να μην πλαισιώσουν την αποστολή «μποϋκοτάροντας» την επίσκεψη με αφορμή την νέα ονομασία της Βόρειας Μακεδονίας.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γ. Δραγασάκης δεν έφησε ασχολίαστη τη στάση τους αυτή, σημειώνοντας στο twitter:

«Για όσους δεν θέλησαν να συμμετάσχουν στην εθνική αποστολή στη Βόρεια Μακεδονία ή δεν είναι θετικοί στο εγχείρημα της Βαλκανικής Συνανάπτυξης, αυτό είναι δικαίωμά τους. Η ζωή όμως προχωρά με όσους θέλουν να οδηγούν το 1ο βαγόνι, όχι όσους βλέπουν το τρένο να περνά».

Να θυμίσουμε ότι ανάμεσα στους επιχειρηματίες που ταξίδεψαν στα Σκόπια ήταν ο πρόεδρος του ομίλου «Μυτιληναίου», Ευάγγελος Μυτιληναίος, ο Μιχάλης Στασινόπουλος της ΒΙΟΧΑΛΚΟ, ο πρόεδρος του ομίλου «Κοπελούζου», Δημήτρης Κοπελούζος, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, Γεώργιος Περιστέρης, ο πρόεδρος και ιδρυτής της Apivita, Νίκος Κουτσιανάς, Ο πρόεδρος του ομίλου «Intracom Constructions SA» Δημήτρης Κούτρας, ο πρόεδρος της «Alumil SA», Γιώργος Μυλωνάς, ο General Manager της «Motor Oil Hellas» Βίκτωρ Παπακωνσταντίνου, ο πρόεδρος του «Alpha Digital SA» Δημήτρης Κοντομηνάς και πολλά άλλα στελέχη επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε ευρύ φάσμα της επιχειρηματικής ζωής της χώρας.