ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Διάκριση της Σελόντα στο χώρο της υγείας και ασφάλειας των εργαζομένων

Πράσινο φως Κομισιόν για εξαγορά Νηρέα - Σελόντα από Andromeda Seafood - Κεντρική Εικόνα

Τιμητική διάκριση απέσπασε πρόσφατα η Σελόντα στο πλαίσιο των Health & Safety Awards 2019 και πιο συγκεκριμένα στη Γ’ ενότητα των βραβείων «Δραστηριότητες Εμπέδωσης Εταιρικής Κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας».

Η διοργάνωση των Health & Safety Awards επιβραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές για την Υγεία & Ασφάλεια στους χώρους εργασίας, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Με αφορμή τη νέα τιμητική βράβευση της εταιρείας, ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Σελόντα, Αθανάσιος Σκορδάς, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Είναι χαρά και τιμή για όλους εμάς στη Σελόντα, η απονομή τέτοιων βραβείων. Δείχνουν ότι βρισκόμαστε μεταξύ των επιχειρήσεων που επενδύουν αποφασιστικά στο ανθρώπινο δυναμικό τους κι αποσκοπούν στη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγιεινής των εργαζομένων τους. Για την επίτευξη αυτού του στόχου έχουμε κάνει πράξη μια ολοκληρωμένη διαχείριση των επαγγελματικών κινδύνων και ένα πλήρες σχέδιο αναγνώρισης, εκτίμησης και αντιμετώπισής τους. Η υγιεινή κι η ασφάλεια των εργαζομένων στην εταιρεία μας, έχουν γίνει αναπόσπαστο τμήμα της εταιρικής μας κουλτούρας. Τα αποτελέσματα ικανοποιούν και δικαιώνουν ολόκληρη την οικογένεια της Σελόντα».