ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Ο θρύλος του Αστέρα Βουλιαγμένης επιστρέφει ως...Four Seasons (photos)

Ο θρύλος του Αστέρα Βουλιαγμένης επιστρέφει ως...Four Seasons (photos) - Κεντρική Εικόνα

Ένα θρύλος επιστρέφει ξεκινά το δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα το πρωί διεθνώς η Fourseasons ανακοινώνοντας το ιστορικό γεγονός της επαναλειτουργίας του Αστέρα Βουλιαγμένης ως «Four Seasons Astir Palace Hotel Athens».

Προαναγγέλλοντας μια νέα εποχή σε ένα ιστορικό συγκρότημα και μία συναρπαστική περίοδο για ένα παγκόσμιο brand το Four Seasons Astir PalaceHotel Athens έχει πλέον ανοίξει προστίθεται στην ανακοίνωση.

Image result for Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Το Four Seasons Astir Palace Hotel Athens μια επένδυση που στο σύνολό της φθάνει τα 650 εκατ. ευρώ, φιλοδοξεί να δημιουργήσει και να προσφέρει νέα υψηλά πρότυπα φιλοξενίας, που θα ανεβάσουν τον «πήχη» για το σύνολο του ξενοδοχειακού κλάδου. Στην ιστοσελίδα της fourseasons.com φιγουράρουν ήδη τα πρώτα νέα από την Αθήνα και οι πρώτες παρουσιάσεις των υπηρεσιών που προσφέρονται, αλλά και αθηναϊκοί προορισμοί που μπορούν να επιλέξουν οι φιλοξενούμενοι του Four Seasons Astir Palace.

 

Μιλώντας στη «Ν» ο κ. Στέλιος Κουτσιβίτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε. δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που η μεγαλύτερη τουριστική επένδυση στην Ελλάδα, η ανάπλαση του εμβληματικού Αστέρα Βουλιαγμένης, παίρνει «σάρκα και οστά». Η σταδιακή υλοποίηση μίας τέτοιας κλίμακας, σύνθετου και υψηλού επιπέδου έργου αναδεικνύει την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας και εμπνέει εμπιστοσύνη στην επενδυτική κοινότητα προς όφελος της πατρίδας μας, συμβάλλοντας παράλληλα θετικά στην απασχόληση και την οικονομία. Το όραμα μας παραμένει η δημιουργία ενός παγκοσμίου κλάσης προορισμού που τοποθετεί την Ελλάδα στο διεθνή πολυτελή τουριστικό χάρτη»

Image result for Four Seasons Astir Palace Hotel Athens

Όπως έχει ήδη επισημάνει η «Ν» στόχος της διοίκησης του νέου «Αστέρα» είναι το συγκρότημα να υπερδιπλασιάσει το τζίρο σε σύγκριση με τα 30 εκατ. ευρώ περίπου που κατέγραφε σε ετήσια βάση το ξενοδοχειακό συγκρότημα στις «καλές εποχές» Υλοποιείται ήδη ένα σχέδιο ανάπτυξης του συγκροτήματος που θα εξασφαλίσει την παροχή πολύ υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και θα καταστήσει τον Αστέρα διεθνή luxury τουριστικό προορισμό, έναν προορισμό επισκεπτών πολύ υψηλής αγοραστικής δύναμης, με προφανή τα οφέλη για το σύνολο των εσόδων του κλάδου και της ελληνικής οικονομίας.

Φιλοδοξία της διοίκησης είναι ο Αστέρας να καταστεί ο πιο πολυτελής προορισμός της Μεσογείου όλο τον χρόνο, ξεπερνώντας σε φήμη και την Costa Smerlada της Σαρδηνίας, με τιμές ανά δωμάτιο στην υψηλή περίοδο που θα ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ.

Επίσης ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί στην προσέλκυση μεγάλων συνεδρίων, στα οποία θα συμμετέχουν υψηλά ιστάμενα στελέχη πολυεθνικών οργανισμών και ομίλων από τους χώρους της οικονομίας, των επιχειρήσεων, της μόδας κ.λπ. που σήμερα λείπουν από τη συνεδριακή αγορά της Αθήνας.

Η επαναλειτουργία του Αστέρα με τα νέα ποιοτικά χαρακτηριστικά θα «σπρώξει» προς τα επάνω και τις τιμές δωματίου σε όλη την luxury κατηγορία των ξενοδοχείων της Αθήνας, σημειώνουν οι ίδιοι παράγοντες.

Όπως αναφέρεται σε παλαιότερη ανακοίνωση της Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ, η επένδυση, συνολικού ύψους 650 εκατ. ευρώ, συνιστά το μεγαλύτερο τουριστικό έργο που υλοποιείται αυτήν τη στιγμή στη χώρα και περιλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση των ξενοδοχειακών υποδομών, την ανάπτυξη έως και 13 πολυτελών κατοικιών, τη σημαντική αναβάθμιση της μαρίνας, αλλά και της εμβληματικής παραλίας της Astir.