ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Συγχώνευση Intralot - Gamenet στην Ιταλία

H Ιntralot υπέγραψε νέο 10ετές συμβόλαιο με την Κροατία  - Κεντρική Εικόνα

Την υπογραφή της συμφωνίας για τη συγχώνευση των δραστηριοτήτων του ομίλου Intralot στην Ιταλία με αυτές της Gamenet, ενός από τους μεγαλύτερους παραχωρησιούχους δικτύου VLT, AWP, στοιχήματος και διαδικτυακών παιγνίων, στη χώρα, γνωστοποίησαν ο όμιλος Intralot και η Trilantic Capital Partners Europe (TCP), κύριος μέτοχος της Gamenet S.p.A. (“Gamenet”). Η συγκεκριμένη ανακοίνωση γίνεται σε συνέχεια της ανακοίνωσης για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας (MoU) της 21ης Μαρτίου 2016. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, ο όμιλος Intralot θα ελέγχει το 20% της συνδυασμένης δραστηριότητας, ενώ η TCP περίπου το 80%.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η συναλλαγή αυτή δημιουργεί μία από τις κορυφαίες εταιρίες στην ιταλική αγορά τυχερών παιχνιδιών, με ένα δίκτυο περίπου 750 καταστημάτων στοιχήματος, τα οποία θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το εμπορικό σήμα της Intralot, περίπου 8.200 VLTs, πάνω από 50.000 AWP και περισσότερες από 60 αίθουσες τυχερών παιχνιδιών, ιδιοκτησίας της εταιρίας.

Η ολοκλήρωση της συναλλαγής, η οποία αναμένεται έως το τέλος του Ιουνίου, τελεί υπό την έγκριση της αρμόδιας Αρχής Ανταγωνισμού.