ΕΥ ΖΗΝ

Google Maps: Η νέα λειτουργία που θα ενθουσιάσει τους χρήστες

Google Maps: Η νέα λειτουργία που θα ενθουσιάσει τους χρήστες - Κεντρική Εικόνα

Η Google δοκιμάζει μία νέα λειτουργία στο Google Maps, που θα ενθουσιάσει τους χρήστες!

Η νέα λειτουργία αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα διαθέσιμη.

Η νέα λειτουργία που φέρνει η Google Maps, θα επιτρέπει στους χρήστες να κοινοποιούν εκδηλώσεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια επίσημη αναφορά από την Google, αν το νέο πρόσθετο θα αφορά τοπικές εκδηλώσεις ή άλλες μεγαλύτερου μεγέθους.

Σύμφωνα με το techblog.gr, αυτό που είναι γνωστό μέχρι στιγμής, είναι πως σύμφωνα με την ανάρτηση της Google, η νέα πρόσθετη λειτουργία, δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις περιοχές.

Η νέα λειτουργία, εμφανίζεται σε δύο σημεία.

Το πρώτο είναι στο “contribute” tab και το δεύτερο στο “your contributions”. Από εκεί μπορεί ο χρήστης, να επιλέξει το “events” και να δημιουργήσει την εκδήλωση του.

Υπάρχουν οι επιλογές, που είναι απαραίτητες για τον καθορισμό της εκδήλωσης. Δηλαδή να δώσει κάποιος όνομα στην εκδήλωση, να ορίσει την περιοχή και την ώρα που θα αυτή θα πραγματοποιηθεί, να προσθέσει περαιτέρω πληροφορίες όπως για παράδειγμα κάποια ιστοσελίδα κλπ.

Τα «κενά» της εφαρμογής

Για την δημοσίευση της εκδήλωσης θα χρειαστεί να περάσει περίπου μια ώρα. Επίσης, προκύπτει σφάλμα όταν προσπαθήσετε να δείτε μέσω του Maps τον χάρτη της εκδήλωσης, ενώ δεν μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες που θα ολοκληρώνουν την εκδήλωση, καθώς προκύπτει error.

Σύμφωνα με το techblog.gr, η νέα λειτουργία αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα διαθέσιμη. Μένει απλά να μπουν οι τελευταίες πινελιές που χρειάζονται προκειμένου να είναι πλήρως λειτουργική.