ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δούρου: Η Περιφέρεια Αττικής έχει καταγράψει σημαντικές πρωτιές

Ρ. Δούρου: Κρίσιμη η μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε μαζικό, αριστερό, προοδευτικό κόμμα - Κεντρική Εικόνα

«Σήμερα, η Περιφέρεια έχει γίνει γνωστή, έχει καταγράψει σημαντικές πρωτιές σε επίπεδο κοινωνικών παρεμβάσεων, υποδομών, πολιτιστικών πρωτοβουλιών. Θα έλεγα ότι έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο, να θεωρείται η Περιφέρεια υπεύθυνη για όλα, και να υποκαθιστά την κυβέρνηση», τόνισε μεταξύ άλλων η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, στην εκπομπή του Open, «Τώρα, ό,τι συμβαίνει» με τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη.

Η ίδια, αναφερόμενη στην εθνική τραγωδία στην Ανατολική Αττική και τη στάση της αντιπολίτευσης, παρατήρησε ότι «ο κ. Μητσοτάκης, η κα Γεννηματά και βουλευτές της περιοχής που εκλέγονται για πολλά χρόνια, επιχειρούν να χρησιμοποιήσουν το πένθος των συμπολιτών μας, για να επηρεάσουν την κάλπη των αυτοδιοικητικών εκλογών».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την τραγωδία της Μάνδρας, η Περιφερειάρχης θύμισε ότι «με απόλυτο σεβασμό στη Δικαιοσύνη, προσήλθα μόνη μου και ζήτησα την απόδοση και τον επιμερισμό των ευθυνών, σε αντίθεση με το πρότυπο άλλων πολιτικών, που διαμαρτύρονται ότι τους διώκουν και απειλούν τη Δικαιοσύνη».