ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Tα σχέδια των Goody’s για την Αυστραλία

Tα σχέδια των Goody’s για την Αυστραλία - Κεντρική Εικόνα

To πρώτο τους κατάστημα στην Αυστραλία εγκαινίασαν στις 15 Αυγούστου τα Goody’s Burger House. Βρίσκεται στο κέντρο της Μελβούρνης και σύμφωνα με την εταιρεία ήδη από την πρώτη ημέρα λειτουργίας έχει τύχει θετικής υποδοχής από τους καταναλωτές.

Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι το πρώτο που ανοίγει στη χώρα της Αυστραλίας από γνωστό όμιλο επιχειρηματιών που εξειδικεύεται στα τρόφιμα και στην εστίαση, ενώ το πλάνο ανάπτυξης προβλέπει τη λειτουργία 10 καταστημάτων μέσα στα επόμενα 4 χρόνια στα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας. Στόχος του Ομίλου είναι να γίνει αυτό το κατάστημα, το πιο hot σημείο της πόλης για τους πάνω από 4.000.000 κατοίκους αλλά και το εφαλτήριο για την ανάπτυξη της Goody’s σε ολόκληρη την Αυστραλία, μία αγορά 20 εκατομμυρίων καταναλωτών με ιδιαίτερες γαστρονομικές απαιτήσεις, λόγω της πολυμορφίας και των υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει η συγκεκριμένη αγορά. Παράλληλα, μελετώνται σενάρια για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας στην Αυστραλία και με άλλα σήματα του Ομίλου εστίασης της Vivartia. Η Goody’s με το άνοιγμα αυτό έχει πλέον παρουσία σε 5 χώρες και συνολικά 124 καταστήματαGoody’s Burger House, εντός και εκτός Ελλάδας.

Ο διευθύνων σύμβουλος της MIG, Θανάσης Παπανικολάου, δήλωσε σχετικά με το άνοιγμα του Goody’s Burger House: «Η εξωστρέφεια αποτελεί σημαντική στρατηγική προτεραιότητα για τον Όμιλο εστίασης της Vivartia. Συνεπείς στο αναπτυξιακό μας πλάνο και με πίστη στη δυναμική της ελληνικής επιχειρηματικότητας, ο Όμιλος Εστίασης υλοποιεί το στρατηγικό του σχεδιασμό που αφορά στην ανάπτυξη των σημάτων του εντός και εκτός συνόρων. Με έδρα μας την Ελλάδα και με βλέμμα στραμμένο στο εξωτερικό, διερευνούμε το διεθνές τοπίο και εντοπίζουμε και υλοποιούμε ευκαιρίες επένδυσης που διευρύνουν το δίκτυό μας και την παρουσία μας στον κόσμο, καθιστώντας τον Όμιλο εστίασης έναν υπολογίσιμο παίκτη και στην παγκόσμια αγορά. Πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί το άνοιγμα του Flocafe Espresso Room στο Λονδίνο, ενώ το άνοιγμα του Goody’s Burger House στην Αυστραλία, σηματοδοτεί μία νέα εποχή για τον Όμιλο αλλά και τη Goody’s, τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα εστίασης της χώρας μας. Η εξωστρέφεια θα συνεχίσει να αποτελεί θεμελιώδη πυλώνα της επιχειρησιακής μας στρατηγικής και αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας».

Η Goody's, η έχει παρουσία σε Ελλάδα, Αλβανία, FYROM και Μαγιότ, ενώ ο Όμιλος Εστίασης της Vivartia έχει συνολική παρουσία σε 10 χώρες με 12 καταστήματα.