ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

O Megas Yeeros βγάζει στην αγορά γύρο για...χορτοφάγους

O Megas Yeeros βγάζει στην αγορά γύρο για...χορτοφάγους - Κεντρική Εικόνα

Την επιδότηση των ψητοπωλείων – πελατών του που θα μπουν στην πλατφόρμα online delivery του ΟΤΕ, 11888giaola, ανακοίνωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Megas Yeeros Νίκος Λούστας κατά τη διάρκεια του 3ου ετήσιου επιστημονικού συνεδρίου «το ψηφιακό ψητοπωλείο».

Προς τούτο η εταιρεία, όπως εξηγούσε αργότερα στο newmoney.gr ο κ. Λούστας, έχει προϋπολογίσει 500.000 ευρώ. «Θα τους βοηθήσουμε με την προμήθεια που θα καταβάλλουν αλλά κυρίως με τις προσφορές που θα κάνουν», σημείωσε ο κ. Λούστας. «Το φυλλάδιο πέθανε, τώρα είναι η εποχή της ψηφιακής τεχνολογίας και πρέπει όλοι να μπουν στις πλατφόρμες online παραγγελιών», πρόσθεσε. Μάλιστα ο ίδιος εμφανίστηκε θετικός να πράξει το ίδιο και με άλλες πλατφόρμες. 

Στην ομιλία του προς τους επαγγελματίες – πελάτες της εταιρείας του, που κατά βάση συμμετείχαν στο συνέδριο, ο κ. Λούστας ζήτησε για συνδυασμό προσπαθειών ώστε ο κλάδος να σταματήσει να είναι απαξιωμένος και πρόταξε την ποιότητα και τον επαγγελματισμό ως «άρμα» για την αποκατάσταση της αξίας της συγκεκριμένης αγοράς.

«Μία πίτα με γύρο, που αποτελεί ένα πλήρες γεύμα, κοστίζει μόλις 2,2 ευρώ. Και την ίδια ώρα ένας καφές που θα τον πάρετε στο χέρι 1,80 ευρώ! Αυτό από μόνο του λέει πολλά και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι πρέπει να σταματήσει», σημείωσε ο κ. Λούστας.

loustas

Μάλιστα στο πλαίσιο του συνεδρίου παρουσιάστηκε και έρευνα της QED σύμφωνα με την οποία το 95% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι καταναλώνουν τυλιχτό, έστω και περιστασιακά. Κάτι που καταδεικνύει και την καθολικότητα της συγκεκριμένης διατροφής στις προτιμήσεις των καταναλωτών (Δείτε στα σχετικά θέματα).

Γύρος για Vegan

Παράλληλα ο κ. Λούστας αποκάλυψε στο newmoney.gr ότι η εταιρεία έχει ετοιμάσει ήδη Γύρο για Vegan και ότι θα τον βγάλει στην αγορά από τον επόμενο μήνα.