ΕΥ ΖΗΝ

Τα πλεκτά ενός 11χρονου βάζουν «φωτιά» στο Instagram (photos)

Τα πλεκτά ενός 11χρονου βάζουν «φωτιά» στο Instagram (photos) - Κεντρική Εικόνα

Είναι μόλις 11 χρονών κι όμως οι πλεκτές του δημιουργίες  βάζουν «φωτιά» στο Instagram και τα likes πέφτουν βροχή σε κάθε του post…

Η αγάπη του Jonah Larson για το πλέξιμο είναι τόσο μεγάλη που πλέκει τουλάχιστον πέντε ώρες κάθε μέρα. Οταν επιστρέφει σπίτι του από το σχολείο, αντί να παίξει με τα παιχνίδια του εκείνος προτιμά να κάθεται στην πολυθρόνα και να πλέκει ασταμάτητα.

Ο Jonah Larson έμαθε να πλέκει σε ηλικία 5 ετών χωρίς κανένας να του δείξει τον τρόπο. Η μητέρα του δεν έχει ιδέα από βελονάκι.

Μόνος του είδε κάποια βίντεο στο Διαδίκτυο και άρχισε να πλέκει σιγά σιγά.

Οι πλεκτές δημιουργίες του 11χρονου Jonah Larson είναι εντυπωσιακές, ενώ την ίδια στιγμή ο λογαριασμός του στο Instagram έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον και μερά σήμερα  140 χιλιάδες followers.

Ο Jonah έχει εμπνεύσει πολλούς ανθρώπους να ξεκινήσουν να πλέκουν και oι θαυμαστές του ολοένα και πληθαίνουν.

Ο 11χρονος πλέκει με απίστευτη ταχύτητα με το βελονάκι, όπως κουβέρτες, κασκόλ, γάντια, παντόφλες και άλλα, παραλαμβάνοντας καθημερινά από όλο τον κόσμο ως δώρο νήματα από ανθρώπους που τον παρακολουθούν από τα social media.

Πριν από δύο χρόνια, ο Jonah γύρισε το χόμπι του σε επαγγελματική δραστηριότητα και τα πλεκτά του φέρουν την επωνυμία «Χέρια του Jonah».