ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Opel πρωταγωνιστεί στα ελαφρά επαγγελματικά

Η Opel πρωταγωνιστεί στα ελαφρά επαγγελματικά  - Κεντρική Εικόνα

Είναι γνωστό ότι πολλά οχήματα, κυρίως τα ελαφρά επαγγελματικά αξιοποιούν όλες τις δυνατότητές τους όταν μετατρέπονται και προσαρμόζονται για να εξυπηρετήσουν ειδικές ανάγκες μερίδας ατόμων. Η ζήτηση για μετατροπές αναμένεται μελλοντικά να αυξηθεί, είτε πρόκειται για αυτοκίνητα που παρέχουν πρόσβαση σε αμαξίδια ΑΜΕΑ στον τομέα μεταφοράς επιβατών, είτε για οχήματα με θαλάμους ελεγχόμενης θερμοκρασίας.

Σε αυτές τις ενέργειες η Opel, σύμφωνα με ανακοίνωσή της, είναι πανέτοιμη να εξυπηρετήσει το κοινό της. Πλέον, οι πελάτες της μπορούν να επιλέξουν μετατροπές, είτε για τη στάνταρ είτε για την XL έκδοση του Combo, με δυνατότητα εγκατάστασης έως πέντε καθισμάτων πλέον ενός αναπηρικού αμαξιδίου. Για την ασφάλεια του επιβάτη ΑΜΕΑ υπάρχουν ζώνες ασφαλείας τριών σημείων, καθώς και συστήματα συγκράτησης με ηλεκτρικούς και χειροκίνητους μηχανισμούς για το αμαξίδιο. Ανάλογα με την έκδοση, το Combo προσφέρει ειδικό χώρο για το αμαξίδιο ΑΜΕΑ μήκους 1,50μ. ύψους 1,45μ. και πλάτους 85 εκατοστά.

Παράλληλα, το Combo διατίθεται και με πνευματική ανάρτηση που χαμηλώνει το αμάξωμα και μία ράμπα που ασφαλίζει ηλεκτρικά, αντί χειροκίνητα, στον πίσω προφυλακτήρα. Τέλος, η Ευρώπη αποτελεί μια από τις σημαντικότερες αγορές για οχήματα με θαλάμους ελεγχόμενης θερμοκρασίας. Η ζήτηση αυτή οφείλεται κατά κύριο λόγο στους πολυάσχολους ρυθμούς ζωής και στις ποικίλες διατροφικές συνήθειες. Ένας ακόμα ιδιαίτερος πελάτης είναι οι φαρμακευτικές επιχειρήσεις, των οποίων τα προϊόντα πρέπει να προστατεύονται από τη ζέστη και τον ήλιο.