ΕΛΛAΔΑ

Μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ προς υπαλλήλους: Χαμογελάτε, έχετε δουλειά και πληρώνεστε στην ώρα σας έστω και με 300 ευρώ! (photo)

Μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ προς υπαλλήλους: Χαμογελάτε, έχετε δουλειά και πληρώνεστε στην ώρα σας έστω και με 300 ευρώ! (photo) - Κεντρική Εικόνα

Aίσθηση αλλά και ερωτηματικά για την σκοπιμότητα και εν τέλει .. αποτελεσματικότητα μιας τέτοιες ενέργειας προκάλεσε η ανάρτηση σε καταστήματα γνωστής μεγάλης αλυσίδας ανακοίνωσης με την υπογραφή περιφερειακής διευθύντριας πωλήσεων.

Εν πολλοίς, το μήνυμα της ανακοίνωσης με αποδέκτες τους εργαζόμενους είναι ... χαμογελάτε είναι υποχρεωτικό!

Η ανακοίνωση καλεί τους υπαλλήλους να χαμογελούν επειδή... έχουν δουλειά, επειδή πληρώνονται στην ώρα τους έστω και με... 300 ευρώ. Μάλιστα γράφει χαρακτηριστικά η διευθυντρια: «για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300 ευρώ θυμίζω οτι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο»!!

Επειδή η εταιρεία έχει...πάντα δίκιο σε σχέση με τους εργαζόμενους, η διευθύντρια τονίζει οτι πρέπει να χαμογελούν επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζουν να εργάζονται και όχι όπως όλοι οι άλλοι καταλάβαμε....δηλαδή για να αυξήσει τα έσοδα και τα κέρδη των ιδιοκτητών της!

Με τέτοιες πρακτικές ίσως η εν λόγω διευθύντρια να πετύχει ακριβώς το αντίθετο, να... τσιτώσει τους εργαζόμενους, να τους βάλει σε προβληματισμό και βέβαια να στραπατσάρει το δημόσιο προφίλ της για τα όσα επιδιώκει να κερδίσει με την εν λόγω... «οδηγία προς ναυτιλομένους»