ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Πέμπτη ανακοινώνεται το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ - Ποιο όνομα έκπληξη θα περιλαμβάνεται

Νέο κόμμα με στελέχη και πρώην Υπουργούς από τη ΝΔ – Πώς θα ονομάζεται, ποιοι το ετοιμάζουν - Κεντρική Εικόνα

Την Πέμπτη ανακοινώνεται το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες σε αυτό θα συμπεριλαμβάνεται και ο πρώην δήμαρχος Πειραιά και ιστορικός πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βασίλης Μιχαλολιάκος,

Σημειώνεται ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή ο Βασίλης Μιχαλολιάκος διέδιδε ότι θα διεκδικούσε εκ νέου τη δημαρχία του Πειραιά.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έχει ήδη δημοσιοποιήσει 15 ονόματα, τα οποία στην μεγάλη τους πλειοψηφία δε θα έχουν διεκδικήσει ξανά την ψήφο των πολιτών ούτε σε ευρωπαϊκές αλλά ούτε και σε εθνικές εκλογές , και τα οποία θα περιλαμβάνονται στο ευρωψηφοδέλτιο.

Ήδη είναι γνωστό ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα ηγηθεί της μάχης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ευρώπη, ενώ θέση στο ευρωψηφοδέλτιο θα έχουν εκ νέου οι σημερινοί ευρωβουλευτές Μανώλης Κεφαλογιάννης, Ελίζα Βόζενμπεργκ, Γιώργος Κύρτσος και Θοδωρής Ζαγοράκης.

Μία θέση στην Ευρωβουλή θα διεκδικήσει από την Β Αθήνας η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και η Κατερίνα Μάρκου, η οποία προσχώρησε στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ από το Ποτάμι.

Πηγή: www.topontiki.gr