ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στη Λουξ ο Δημήτρης Λυμπέρης

Νέος Διευθυντής Πωλήσεων στη Λουξ ο Δημήτρης Λυμπέρης	 - Κεντρική Εικόνα

Καθήκοντα Διευθυντή Πωλήσεων της Λουξ ανέλαβε τον Ιανουάριο του 2019 ο Δημήτρης Λυμπέρης, για τους νομούς Αττικής, Βοιωτίας και Εύβοιας καθώς και για τις περιφέρειες Νήσων Αιγαίου και Κρήτης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Δημήτρης Λυμπέρης έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό στο τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Leicester στο Ηνωμένο Βασίλειο και η πολυετής εργασιακή του εμπειρία εστιάζει κυρίως στη δόμηση πελατοκεντρικών σχέσεων, στην αποτελεσματική διαχείριση ομάδων εργασίας καθώς και στη στρατηγική πωλήσεων σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Η Λουξ είναι 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών, με παρουσία στην αγορά από το 1950. Με τίτλους όπως, Superbrand 2017 και "Επώνυμο Ελληνικό Προϊόν"- Made in Greece 2017, συνεχίζει να διακρίνεται για την προτίμηση των καταναλωτών ενώ έχει παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Η πρόσφατη δυναμική της είσοδος στο χώρο των ολιγοθερμιδικών αναψυκτικών και του παγωμένου τσαγιού με τις καινοτόμες σειρές λουξ plus 'n light και λουξ plus 'n light tea αντίστοιχα, έχει αναδείξει τη Λουξ σε πρωτοπόρο της αγοράς, επαναπροσδιορίζοντας τις προοπτικές του ελληνικού ανα-ψυκτικού, σύμφωνα με την ανακοίνωση.