ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Πενήντα Έλληνες εκθέτες στην κορυφαία διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ ISM 2019

Πενήντα Έλληνες εκθέτες στην κορυφαία διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ ISM 2019 - Κεντρική Εικόνα

Πενήντα Έλληνες εκθέτες παρουσίασαν τα προϊόντα και τις προτάσεις τους σε περισσότερους από 38.000 εμπορικούς επισκέπτες από 140 χώρες στην ISM 2019, την κορυφαία διεθνή έκθεση ζαχαρωδών και σνακ, που πραγματοποιήθηκε από τις 27 έως τις 30 Ιανουαρίου στην Κολωνία. Μεταξύ αυτών, κάποιες εταιρίες συμμετείχαν μέσω των δύο μεγάλων ομαδικών περιπτέρων, της Promo Solution και της Great Greek Exports and Trade.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η παρουσία των Ελλήνων αυξάνεται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια στη συγκεκριμένη έκθεση, γεγονός που φανερώνει τη μεγάλη σημασία της για τον ελληνικό κλάδο ζαχαρωδών και σνακ.

Στη φετινή ISM συμμετείχαν συνολικά 1.661 εκθέτες από 76 χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ποσοστό των εμπορικών επισκεπτών εκτός Γερμανίας ξεπέρασε το 70%, αναδεικνύοντας το διεθνή χαρακτήρα της έκθεσης. Παράλληλα με την ISM 2019, πραγματοποιήθηκε και η ProSweets Cologne 2019, η Διεθνής Έκθεση Προμηθευτών της Βιομηχανίας Ζαχαροπλαστικής, όπου συμμετείχαν 343 εκθέτες, καλύπτοντας 21.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας.

Οι δύο εκθέσεις θα διεξαχθούν ξανά από τις 2 μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το πλήρες πρόγραμμα και τη συμμετοχή στις δύο εκθέσεις, κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.