ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιακουμάτος: Ο Καμμένος ας κρατήσει την αξιοπρέπειά του

Γιακουμάτος: Ο Καμμένος ας κρατήσει την αξιοπρέπειά του - Κεντρική Εικόνα

Τη στάση του Πάνου Καμμένου μετά το «διαζύγιο» με τον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, 

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακραίως» του ΣΚΑΪ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως είναι αργά για δάκρυα και σχολίασε με νόημα πως την προδοσία πολλοί την αγάπησαν τον προδότη κανένας. «Ας κρατήσει την αξιοπρέπεια του. Πρέπει κάπου να σταματήσει, να βάλει ένα φρένο», σχολιασε για τον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόσθεσε πως «με το δικό του στυλό υπέγραψε ο κ. Κοτζιάς το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Γιατί κλαίγεται τώρα;», είπε. 

Ο κ. Γιακουμάτος ξεκαθάρισε πως στόχος της ΝΔ στις εκλογές είναι η αυτοδυναμία και συμπλήρωσε πως «είναι μεν δύσκολο, αλλά θα δώσουμε τον αγώνα μας».

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως η αυτοδυναμία είναι ο στόχος αλλά όχι αυτοσκοπός και πρόσθεσε πως «αν πετύχουμε αυτοδυναμία ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επιδιώξει συνεργασίες γιατί τα προβλήματα είναι πολύ μεγάλα».

Μετά τις εκλογές στόχος της ΝΔ είναι να μειώσει τη φορολογία αφού όπως είπε «η υπεροφορλόγηση είναι πολιτική που καταστρέφει την ανάπτυξη» και τόνισε πως «θα παλέψουμε τα πλεονάσματα 3,5% να γίνουν 2,5%».

Χαρακτήρισε επίσης σφάλμα την αδράνεια σε σχέση με την επένδυση στο Ελληνικό και τόνισε «φταίμε κι εμείς».